Alege din zeci de combine frigorifice eficiente

Alege din zeci de combine frigorifice eficiente Alege din zeci de combine frigorifice eficiente

Combine frigorifice versus frigidere

Cand vine momentul sa cumpere un aparat electrocasnic, multe persoane nu stiu exact care este diferenta dintre frigidere si combine frigorifice. Pe scurt, frigiderele sunt prevazute cu capacitati mai mici de stocare.

Daca vrei sa ai la dispozitie un spatiu cat mai generos pentru pastrarea alimentelor la rece, iti recomandam sa te uiti pe oferta de combine frigorifice. In cazul in care intentionezi sa congelezi o cantitate mare de alimente sau ai un stil de viata agitat si iti este de ajutor sa gatesti rapid semipreparate inghetate, clar ai nevoie de o combina frigorifica spatioasa.

In loc sa mergi la supermarket si sa pierzi timp la cumparaturi de doua ori pe saptamana, vei constata ca este mai simplu sa te aprovizionezi cu alimente pe care sa le tii la rece si sa se gatesti rapid in cursul saptamanii. In general familiile mari descopera ca au nevoie de un congelator mai voluminos in care sa pastreze alimente pentru cat mai mult timp (fructe si legume, peste si carne).

Frigiderele in schimb se adreseaza familiilor cu un numar redus de membri sau persoanelor care prefera alimente proaspete.

Combine frigorifice cu congelatorul sus sau jos – o chestiune de gust

O chestiune importanta atunci cand vrei sa comanzi o combina frigorifica, este modul de amplasare a congelatorului. Vei observa rapid ca piata abunda in combine frigorifice – unele avand congelatorul sus si frigiderul jos, iar altele inversand structura. In aceeasi maniera capacitatile celor doua compartimente variaza de la model la model – uneori congelatorul poate fi mai mic decat frigiderul, alteori au capacitati aproximativ similare. Diferentele acestea exista pentru a veni cat mai mult in ajutorul clientului. Sunt persoane care prefera sa aiba congelatorul cat mai la indemana si se uite la combine frigorifice cu congelator jos si persoane care umbla mai rar in congelator si decid ca este mai bine ca acesta sa fie amplasat deasupra. Pana la urma e o chestiune de gust si practicitate.

3 Tehnologii de racire pentru combine frigorifice

Sunt recunoscute urmatoarele tipuri de tehnologii de racire:

Racirea clasica. Congelatorul se decongeleaza manual, iar frigiderul automat.

No Frost. Poti uita de stresul decongelarii. Combinele frigorifice produse dupa aceasta tehnologie sunt prevazute cu fante de aer care impiedica formarea cristalelor de gheata.

Full No Frost. Racirea cu aer rece este rezervata atat pentru congelator, cat si pentru frigider, aceste combine frigorifice exceland la capitolul eficienta.

Din fericire tehnologia a evoluat enorm in ultimii ani, astfel ca azi ai posibilitatea sa investesti combine frigorifice foarte performante, prezentabile, dotate cu functii de siguranta, sisteme de iluminat avansate si protectie antibacteriana.