Ai vrea sa te impaci cu fostul? Afla ce implica asta!

Ai vrea sa te impaci cu fostul? Afla ce implica asta! Ai vrea sa te impaci cu fostul? Afla ce implica asta!

Exista momente in viața fiecaruia dintre noi cand vine timpul sa punem punct și sa o luam de la capat. Dar ce faci in momentul in care tu sau fostul partener nu vreți sa o luați de la capat, ci vreți sa faceți din acel capat, un nou inceput?  Daca vrei sa te impaci cu fostul iubit, woosex.net iti spune ce implica acest lucru si ce ar trebui sa faci.

In primul rand, motivul desparțirii este foarte important. Infidelitate, rutina, plictiseala? Oricare ar fi fost motivul, tu nu reușești sa ți-l scoți din cap inainte de a adormi. Și atunci apare intrebarea „Merita sa mai dau o alta șansa”?

Daca el te-a inșelat, iar tu te topești de dorul lui ce e de facut? Ii dai arma și speri sa nu apese pe tragaci? Daca te numeri printre femeile inșelate care vor sa acorde o a doua șansa unui barbat care s-a culcat cu altcineva, lasa-ma sa-ți spun, draga mea, ca nu trebuie sa faci asta. Daca te-a inșelat o data, crede-ma, o va face și a doua și a treia și va spera sa nu fie prins.

Doar pe tine te iubește? Bause? El nu a vrut, dar l-au forțat prietenii? Nu exista.  Multa lume iți va spune ca barbații sunt vanatori, ca este in natura lor sa se uite și sa-și doreasca alte femei, ba chiar sa le și aiba. Ei, te pot asigura ca situația nu sta deloc așa. Este datoria unui barbat sa respecte femeia de langa el, iar daca relația nu mai merge, sa discute cu ea despre asta și sa puna punct. Nicio femeie nu merita un adolescent, care inca nu s-a maturizat langa ea și care sa-i invarta mintea dupa bunul plac. Aici nu discutam despre a doua șansa. Ridica-te din pat și uita-te in jur. Sunt sigura ca mai sunt cel puțin trei care te vor și te așteapta.

Dar hei!  Sa nu ne pierdem speranța. Nu toți au inșelat și poate te-ai trezit din vis prea devreme. Iți spun ca te poți culca la loc liniștita, pentru ca  mai sunt cazuri unde relația s-a rupt, dar s-a sudat la loc.

Hai sa facem cunoștința cu adolescenta care și-a pierdut capul dupa dragostea din liceu. Știi momentele alea cand orice faci te gandești sa-l suni și sa-i dai de știre sau ești in magazin și vezi o fusta culoarea lui preferata? Exact, aia ești tu și ești indragostita.

Indiferent daca ți-a fost iubit, cel mai bun prieten sau parinte, odata cu terminarea relației trebuie sa umpli golul ramas in suflet. Incearca sa analizezi foarte bine situația, sa vezi daca merita sa dai cu piciorul unei povești frumoase. Daca citești aceste randuri și ai deja pe cineva in cap și mai știi ca orice ai face nu reușești sa-l dai la obiecte pierdute, eu cred ca ai deja raspunsul. Fuguța și ia-ți prințul inapoi, caci inca nu s-a suit pe cal.

Rutina spui tu? Și ce faci cand același om pe care il considerai rutina iți bantuie acum visele și gandurile? Exact la asta ma gandeam și eu. Te duci și discuți situația ca o persoana matura ce ești și ii explici ca ceea ce credeai tu ca e plictiseala sau rutina este de fapt imaginația ta care are prea mult timp liber. Acum e momentul lui sa-ți dea a doua șansa, pentru ca dreptul tau s-a evaporat in momentul in care ai dat cu piciorul relației pentru ca voiai ceva nou. Cand exista sentimente din ambele parți, jumatate din drum este deja facut.

Indiferent daca te-ai plictisit, sau ai luat o decizie pe care nu ai gandit-o suficient, iar acum te roade regretul, sunt momente cand este permis sa-ți calci pe orgoliu pentru ceea ce vrei. Bine, acum daca te-a inșelat și tot vrei sa te impaci cu el, fa-o, dar e „pa barba ta”, cum ar spune unii. Daca te urmaresc imaginea și amintirile cu el, du-te,  fugi și fa-l iarași al tau.