Ai probleme in a gasi un partener? Urmeaza aceste sfaturi

  • Duminică, 2 Februarie 2020
  • Diverse
Ai probleme in a gasi un partener? Urmeaza aceste sfaturi Ai probleme in a gasi un partener? Urmeaza aceste sfaturi

Sfarsitul anului se apropie si este posibil sa nu aveti un partener. Daca este alegerea voastra, bucurati-va de libertatea voastra, dar daca aceasta situatie va deranjeaza pentru ca visati sa construiti o relatie si nu reusiti, va puteti intreba cum puteti gasi un partener intr-un timp scurt.

Lipsa timpului, problemele de timiditate, despartiri dureroase, frustrari … pot presupune o frana care impiedica gasirea unui partener pentru toata viata. Daca aveti dubii despre cum sa gasiti un partener stabil, mai jos va vom da cateva sfaturi care va pot ajuta:

Pentru a gasi ceea ce vreti, trebuie sa fiti sinceri cu voi insiva. De multe ori spuneti ca doriti ceva, dar nu stiti cu adevarat ce. Alteori vreti ceva cu toata inima, dar comportamentele voastre nu va ajuta in obtinerea acestui lucru.

Deci, daca doriti sa va gasiti partenerul de viata intr-un timp scurt, trebuie doar sa urmati acesti pasi:

1. Clarificati mintea si inima. Efectuati un exercitiu simplu si eficient: Luati o foaie si scrieti principalele caracteristici pe care doriti sa le aiba sau nu, si scrieti toate lucrurile pe care trebuie sa le impartasiti si visele voastre. Vizualizati-va ca traiti acea relatie, imaginati-va ca sunteti protagonisti.

2. Stabiliti obiective realiste. Brad Pitt este cu siguranta o optiune, dar nu prea este dispus sa intre intr-o relatie noua. Cautati persoane care sunt disponibile, care doresc un angajament si care sunt cinstiti cu ei insisi si cu altii. Pentru a construi o adevarata relatie de dragoste, trebuie sa aveti asteptari realiste.

3. Luati initiativa. Viata reala nu arata de obicei ca „Notting Hill”. Poate dragostea bate la usa voastra in mod magic, dar oportunitatile nu sunt atat de multe, asa ca luati initiativa, iesiti din zona de confort. Daca nu sunteti energici sau nu va place sa mergeti in baruri sau alte locuri de activitate sociala intensa, inscrieti-va pe un site de dating si incepeti sa interactionati. Dedicati timp si energie pentru asta. Pana la urma, este o sarcina importanta: cautarea dragostei vietii voastre.

4. Nu pierdeti energie. Nu organizati intalniri cu cineva care nu genereaza un interes rezonabil. Este o risipa de timp si de energie pentru dvs. si pentru cealalta persoana. Intotdeauna amintiti-va ca in cealalta parte a ecranului exista o persoana care simte, viseaza si merita respect.