Ai nevoie de bani şi nu ai nevoie de maşină?

  • Luni, 3 August 2020
  • Finanțe
  • Publicat de
Ai nevoie de bani şi nu ai nevoie de maşină? Ai nevoie de bani şi nu ai nevoie de maşină?

Fă un împrumut cu garanţie auto!

Ce înseamnă acest lucru?

Parchezi maşina într-o parcare sigură, unde este păzită şi monitorizată video non-stop, adică cum o laşi aşa o iei, dacă nu te răzgândeşti între timp şi vrei să o vinzi. Primeşti suma dorită, şi achiţi ratele, plătind un comision între 0,3% şi 0,15% pe zi în funcţie de suma împrumutată şi de durata contractului.

Cum poţi face acest lucru?

Maşina ta trebuie să fie evaluată de un expert în amanet auto. Pentru a stabili o evaluare în vederea obţinerii unui credit cu garanţie auto, poţi suna sau poţi efectua online o programare în vederea unei evaluări. În cazul în care nu te poţi deplasa la cel mai apropiat sediu de casa ta, pentru evaluarea maşinii şi semnarea contractului de amanet auto, la solicitarea ta, poate veni expertul la tine acasă.

Odată ce a fost semnat contractul de împrumut cu garanţie auto, maşina ta va fi parcată în siguranţă, în parcurile auto, iar tu îţi vei primi suma solicitată în mai puţin de 30 de minute. Fără să aştepţi plin de griji zile întregi să aflii dacă împrumutul ţi se aprobă sau nu, fără incertitudini că vei rămâne fără niciun ban până vei primi un răspuns favorabil.

Cât durează un contract?

Împrumutul cu garanţie auto are o perioadă de 30 de zile, dar există opţiunea de a-l prelungi dacă nu reuşeşti să aduni banii necesari pentru a acoperi suma împrumutată, dar şi comisionul aferent acesteia.

Ce acte îmi sunt necesare?

Un contract de împrumut cu garanţie auto se încheie simplu şi uşor. Trebuie doar să ai asupra ta şi să prezinţi următoarele acte: Cartea de identitate auto, Talonul auto, Cartea de Identitate a proprietarului.

Când îmi iau maşina înapoi?

La achitarea completă a creditului auto, adică a sumei împrumutate şi a comisionului, încetează contractul de împrumut cu garanţie auto şi poţi intra imediat în posesia autovehiculului tău.

Dacă în această perioadă te-ai convins că maşina ta nu mai îţi este necesară, ai posibilitatea de a o vinde pe loc. Prin vânzarea acesteia,  achiţi suma datorată, banii îţi sunt înmânaţi pe loc. Nu trebuie să mai cauţi zile sau luni la rând cumpărător pentru maşina ta, nici să postezi zeci de anunţuri pe toate site-urile. Eşti scutit de a le răspunde şi de a negocia cu numeroasele persoane care te vor suna doar să te întrebe detalii referitoare la maşină, fără intenţia de a o cumpăra.

Care este cea mai apropiată filială de amanet auto? Amanet auto Satu-Mare, amanet auto Baia Mare, amanet auto Cluj Napoca sau amanet auto Oradea?