Ai mult timp liber? Ia-ti al doilea job!

  • Marţi, 17 Decembrie 2019
  • Afaceri
Ai mult timp liber? Ia-ti al doilea job! Ai mult timp liber? Ia-ti al doilea job!

Nu cunosc pe nimeni care sa spuna ca nu i-ar prinde bine ceva banuti in plus. Ba pentru o vacanta, ba pentru o bluzita frumoasa, ba pentru nu stiu ce cosmetice sau vreun gadget. Cert este ca oricui i-ar sta bine cu bani in plus in buzunar. Ei bine, daca si tu cauti sa-ti inmultesti banii de buzunar si te bucuri de 3-4 ore libere pe zi, arisinvest.ro iti recomanda sa iei in calcul un al doilea job.

Desigur, nu vorbesc despre un job full-time, la care trebuie sa te prezinti la birou sau asa ceva. Ma refer la un job part-time, pe care il poti face si de acasa, din varful patului, sau dintr-un mijloc de transport in comun, ca tot stam atatea ore in trafic.

Iata, asadar, la ce joburi ma gandeam!

Fundraiser. Acest job presupune interactionarea cu diverse persoane in vederea strangerii de fonduri. Cu alte cuvinte, trebuie sa-i convingi sa sustina financiar, prin debit direct, diverse proiecte. Acest job presupune, intr-adevar, deplasarea in zone cu trafic intens, cate 3-4 ore pe zi. 

Functionar administrativ. La acest job, vei introduce diverse date in sistemul SAP, referitoare la consum, pontaj (lucrari executate de operatori – utilaj, timp, reperul, nr. de bucati), urmarirea indicatorilor de performanta ce vizeaza cresterea si optimizarea productiei, eliberarea pe inventar al sculelor si verificatoarelor, intocmirea rapoartelor specifice domeniului de lucru.

Pentru acest job e suficient sa ai studii medii, sa fii o persoana ordonata, sa ai cunostinte avansate de operare PC si cunostinte medii de limba engleza si/sau spaniola. Pentru mai multe detalii, dar si alte oferte de acest job, consulta pe acest site joburi in Bucuresti.

Iar daca te intereseaza locuri de munca, iata ce oferte exista!

Consultant relatii clienti. Vrei un program de lucru flexibil, un venit fix garantat, comisioane motivante, telefon si alte beneficii? Atunci acest job este pentru tine! Printre responsabilitatile tale se vor numara: realizarea planurilor de vanzare setate pentru fiecare perioada, participarea activa in vanzarea de produse si servicii, identificarea corecta a solicitarilor clientilor, folosirea corecta a aplicatiilor cu care se lucreaza, etc.

Consilier vanzari. Tot ce trebuie sa faci la acest job este sa intampini clientul cu amabilitate si sa-l ajuti sa-si aleaga produsele in functie de interesele lor. Da, vei fi nevoit si sa realizezi anumite inventare, insa asta nu presupune prea mult efort, iar recompensa este oricum pe masura.