Agentie Web Design

  • Vineri, 5 Martie 2021
  • Internet
  • Publicat de
Agentie Web Design Agentie Web Design

Suntem o agentie / firma de web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube.

SorinDesign vă oferă servicii de design web profesional la prețuri avantajoase, realizare site-uri web de prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: mentenanță și administrare site web, devirusare și securizare site-uri infectate cu malware, optimizare SEO și promovare online, design grafic și identitate companie, găzduire web și înregistrare nume de domenii.

Pentru noi, un site web reprezintă un proiect unic si complex, ce nu se rezumă la doar câteva pagini web. Un proiect web include partea de optimizare SEO și optimizare pentru utilizatori, securizarea site-ului web, partea de grafică (de la logo și iconițe la galerii foto), mentenanță sau găzduire etc. Fiecare proiect web este unic, iar acest fapt pornește de la dorințele și nevoile fiecărui client în parte.

Suntem o echipa de oameni tineri.

Suntem pasionati de ceea ce facem.

Comunicam eficient cu clientii nostri.

Ne adaptam dupa cerinetele clientilor nostri.

Ne documentam in permanenta , iar astfel livram proiecte dupa tendintele pietei.

Misiunea noastra, a firmei de web design, este aceea de a crea site-uri de inalta calitate, site-uri ce obligatoriu vor atrage noi clienti din motoarele de cautare.

Serviciile noastre de marketing sunt adaptate pentru a trimite utilizatori foarte calitativi (targetati) catre site-ul dumneavoastra.

De-a lungul anilor ne-am cladit o reputatie prin servicii profesionale de web design si creare de site web exceptionale, reputatie care ofera proiectelor noastre o calitate superioara si usurinta in folosire.
  1. Seriozitate
  2. Eficienta
  3. Experienta
  4. Proiectul va fi terminat la timp
  5. Tehnologie de ultima ora in web design si design grafic
  6. Asistenta online gratuita pentru clientii nostri

Avem valori pe care le promovam atat in cadrul echipei, cat si in raport cu clientii nostri. Punem accent pe sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere. Am transformat in misiunea noastra dezvoltarea proiectelor sustenabile care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

LUCRURI MARI ÎN AFACERI NU SUNT FĂCUTE NICIODATĂ DE O PERSOANĂ. Sunt FACUTE DE O ECHIPĂ DE OAMENI.

Am transformat in misiunea noastra dezvoltarea proiectelor sustenabile care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Avem valori pe care le promovam atat in cadrul echipei, cat si in raport cu clientii nostri. Punem accent pe sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere.

Ascultăm problemele tale, îți identificăm nevoile principale și venim cu cea mai potrivită soluție pentru afacerea ta!

SorinDesign este o firma de web design din Ploiesti cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania. Pana in prezent compania noastra din Ploiesti a realizat cu succes aplicatii web profesionale, site-uri de prezentare si magazine online.