Agenția de marketing online Maximize

  • Miercuri, 8 Decembrie 2021
  • Diverse
  • Publicat de
Foto Agentia Maximize Foto Agentia Maximize

Maximize este o agenție de marketing online specializată pe e-commerce. Partener Google și Facebook, se diferențiază de agențiile de pe piața din România prin faptul că plata se face pe onorariu de succes, în funcție de rezultate. 

Are experiență și rezultate dovedite cu conturi de milioane de lei. Gestionează zilnic bugete de zeci de mii de lei corespunzătoare a sute de campanii.

Încă de la începutul colaborării, la Maximize se stabilesc targete pentru rezultatele dorite cu fiecare client. Scopul agenției este maximizarea numărului de conversii în targetele stabilite. Cum reușește să facă asta?

  • are specialiști dedicați care se ocupă de optimizări zilnice pe fiecare din canalele de promovare: Facebook, Google, Tik Tok;
  • revizuiește des strategia de vânzări a fiecărui client;
  • oferă consultanță pentru: diferențiere față de concurență, punerea în valoare a produselor și serviciilor, fidelizarea clienților, activitatea pe social media, îmbunătățirea site-ului;
  • monitorizează îndeaproape fiecare cont: în fiecare zi - se fac îmbunătățiri la nivel de campanie, ad set și anunț, se schimbă creativele, se pun anunțuri noi, se concep texte noi pe specificul fiecărei afaceri, se fac teste, inovări, verificări tehnice, totul este monitorizat constant.

Onorariul Maximize se plătește din rezultatele pe care le aduce, de aceea și accentul pus pe efort susținut în fiecare cont. Prin seriozitate, lucru bine făcut și comunicare rapidă și eficientă reușește agenția să-și fidelizeze clienții. Comunicarea este punctul forte al agenției, dar și adaptarea și personalizarea serviciilor în funcție de fiecare client.