Afla cat mai multe despre betonul amprentat

Afla cat mai multe despre betonul amprentat Afla cat mai multe despre betonul amprentat

Orice proprietar isi doreste ca suprafata pe care a gandit-o pentru a fi placata cu beton amprentat sa arate bine si sa reziste bine in timp. Acest lucru poate fi realizat, daca aveti in vedere urmatoarele aspecte.

Un proces de amprentare de calitate

Spre deosebire de pavajul din blocuri de beton, betonul proaspat este unul dintre putinele materiale perisabile utilizate in industria constructiilor. Acest lucru sa datoreaza faptului ca, atunci cand este livrat sub forma de beton mixt, exista un anumit timp dat pentru a-l aseza in locul si forma necesara inainte de inceperea operatiunilor.

Prea mult beton, forta de munca insuficienta, prea putine instrumente de imprimare si o vreme calda reprezinta combinatia sigura care poate duce la o lucrare grabita. In aceasta situatie este foarte probabil ca suprafata betonului sa fie greu de imprimat in mod corect.

De obicei exista 6 matrite de imprimare rigide si o matrita flexibila. Acestea sunt incluse intr-un set.

Ar trebui sa existe cel putin suficiente matrite rigide pentru a cuprinde cea mai ingusta sectiune a pavajului, iar matrita flexibila este utilizata in zonele unde nu se poate folosi o matrita rigida.

Consistenta culorii

Folositi suficient intaritor de culoare pe suprafata. Exista cativa factori importanti in obtinerea consistentei culorilor la montarea betonului amprentat si, este de astepta, ca acestea sa implica utilizarea intaritorului de culoare.

Daca nu folositi suficient agent de colorare, va exista o neconcordanta pe noua suprafata de beton amprentat. Lucrul acesta se intampla in special in cazul lucrarilor mai mare care necesita o livrare rapida de o cantitate mare de beton gata pregatit.

O livrare de betonar putea avea o nuanta usor diferita de restul betonului aplicat sau poate sa contina mai multa apa decat urmatoarea cantitate livrata. In acest mod pot sa apara diferente de culaore. Acest lucru este deosebit de important acolo unde zona este atat de mare incat este nevoie de o zi intreaga pentru aplicarea betonului, vrei sa afli mai multe detalii intra pe siteul nostru www.betonamprentat365.ro

O instalare de calitate de beton amprentat va necesita un minimum de 2.5 kg de intaritor de suprafata color aplicat pe fiecare metru patrat. In zonele cu uzura ridicata, cum ar fi de exemplu o intrare si in jurul scarilor, trebuie aplicat in general mai mult intaritor de suprafata.

Asigurati-va ca se foloseste intaritor de suprafata si nu culoare integrala. Cele mai multe firme de montare beton amprentat folosesc intaritor de suprafata de culaore, decat beton deja colorat.