Adevărul despre suplimentele sportive

  • Miercuri, 2 Noiembrie 2022
  • Diverse

Astăzi, suplimentele sportive sunt la ordinea zilei pentru mulți pasionați de sală. Toți cei care doresc să-și îmbunătățească fizicul sau să își dezvolte mușchi și poate să slăbească au devenit din ce în ce mai interesați de ei. Sunt luate de obicei ca parte a dietei lor. 

Luarea suplimentelor ar trebui să fie întotdeauna însoțită de o alimentație corectă, antrenament condiționat și somn adecvat, deoarece toate acestea sunt importante pentru performanța sportivă maximă.

Nu orice supliment face ceea ce spune producătorul că face, iar unele luate în exces ar putea duce la efecte adverse. Este esențial ca înainte de a lua orice suplimente sportive, este esențial să vă spuneți de ce aveți nevoie de ele și să le luați pentru a vă oferi avantajul de care aveți nevoie?

Ce sunt suplimentele sportive?

Acestea sunt substanțe care îmbunătățesc consumul de energie al unui individ, producția și recuperarea. Vă ajută să tolerați antrenamentele intense, îmbunătățind în același timp recuperarea rapidă, menținându-vă în același timp fără răni și sănătoși în antrenamentul intens. 

Trebuie să-ți dai seama că, în măsura în care ești sănătos și mănânci o dietă bogată în proteine ​​așa cum este cerut de un sportiv, nu ai nevoie de suplimente suplimentare care să te ajute. 

Doar aproximativ 10%-15% din totalul de calorii trebuie să fie proteine ​​și mai mult dacă ești sportiv, iar o dietă sănătoasă plină de proteine ​​este suficientă pentru a-ți satisface nevoile fără a fi nevoie de suplimente.

Sursa primară de energie ar trebui să provină din carbohidrați. Atunci când un nivel disproporționat de proteine ​​este luat în dietă, proteinele înlocuiesc numărul de carbohidrați necesar pentru energie.

De asemenea, consumul excesiv de proteine ​​din suplimente sportive vă reduce sănătatea optimă, deoarece alte alimente naturale înlocuite, cum ar fi fructele și legumele, cerealele, fibrele și alte produse alimentare naturale sunt necesare pentru a menține sănătatea adecvată.

În concluzie, consumul versiunilor naturale ale acestor complemente sportive, cum ar fi mese sănătoase și răcoritoare, bogate în conținutul necesar, în funcție de faptul că sunteți implicat în sport sau dacă încercați să slăbiți, va contribui în mare măsură și la satisfacerea nevoilor dumneavoastră nutriționale. ca să vă permită să vă atingeți obiectivul.