Actrite de top de la HOLLYWOOD

Actrite de top de la HOLLYWOOD Actrite de top de la HOLLYWOOD

Charlize Theron

Actrița sud-africană Charlize Theron este, de asemenea, un producător și model. A obținut recunoașterea muncii sale din filmul Monster pentru care a câștigat un premiu al Academiei, Golden Globe Award, Sliver Bear și Screen Actor Guil Award.

Megan Fox

Megan Fox devine nr. una dintre cele mai tari actrițe când Transformers și-a dat seama. Dar, pe măsură ce timpul trece, ea are și cea mai mare faimă. Totuși, arată la fel de drăguță aici în film.

Jessica Alba

Jessica Alba și-a început aparițiile în televiziune și filme la vârsta de 13 ani în Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack, dar a devenit proeminentă la 19 ani, în calitate de actriță principală a serialului de televiziune Dark Angel, pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. Vârstă: - 28 aprilie 1981

Jennifer Lawrence

Jennifer Shrader Lawrence este una dintre cele mai tari actrite americane. Datorită abilităților sale de actorie și a personalității sale fermecătoare, a câștigat numeroase premii. Lawrence și-a început cariera în televiziune jucând primul său rol major în The Bill Engvall Show. Ea a primit recunoștință internațională și recunoaștere a muncii sale din filmul X-Men: First Class.

Mila Kunis

Frumusețea ucraineană Mila Kunis figurează printre primele 10 cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Și-a început cariera la televizor cu The 70S Show și a devenit în curând una dintre actrițele cu cel mai mare câștig de la Hollywood.

Margot Robbie

Margot Elise Robbie este o actriță australiană. A fost numită una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume de revista Time în 2019, fiind clasată printre cele mai bine plătite actrițe din lume.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson aka Black Widow este o altă actriță, cântăreață și fotomodel americană. Johansson și-a început cariera din filmul North și a primit o faimă imensă. Scarlett fierbinte și fierbinte a jucat într-un număr mare de filme de la Hollywood, inclusiv Black Widow al Marvel.

Angelina Jolie

Angelina Jolie este o populară actriță americană, realizatoare de film și umanitară. Jolie este liderul incontestabil pe orice listă legată de frumusețe, talent și cea mai bine plătită actriță.

Emma Stone

Actrița La La Land, Emma Stone, a primit numeroase premii, inclusiv un Oscar și un Glob de Aur. Și-a început cariera ca artist copil și a crescut mari înălțimi ca actriță când a crescut

Emilia Clarke

Emilia Clarke este a doua actriță din această listă de actrițe la Hollywood. Cea mai mare parte a faimei sale vine de la GOT. În afară de GOT, ea a jucat într-un film precum Terminator, Star Wars. Ea este definiția frumuseții și căldurii combinate