Activități distractive in ziua de zzpadă pentru intreaga Familie

În timp ce sună distractiv în teorie, zilele de zăpadă pot fi uneori oarecum plictisitoare și frustrante. Copiii sunt acasă, adulții sunt acasă și se poate aglomera în interior, fără să aibă nimic de făcut. Vestea bună este că există multe de făcut! În loc să îi faceți pe copii să se plictisească din ce în ce mai mult pe tot parcursul zilei și să îi facă să acționeze, puteți face tot felul de lucruri distractive împreună și să profitați la maximum de ziua! Așadar, iată câteva lucruri distractive pe care să le faceți împreună ca familie atunci când vă aflați acasă într-o zi de zăpadă.

Faceți conuri de zăpadă

Dacă doriți să aduceți distracția de iarnă în interior, determinați-i pe copii să adune bile proaspete de zăpadă și aduceți-le în bucătărie. Ajunși acolo, puneți-i în boluri, stropiți zăpada cu puțină zeamă de lămâie și un vârf de zahăr. Dacă doriți ceva în plus, puteți stropi niște coloranți alimentari și pe ei!

Ciocolată fierbinte pe un băț

Acest deliciu delicios va distra copiii și în timpul pregătirii! Ai nevoie doar de niște marshmallows, chipsuri de ciocolată și orice alte toppinguri pe care ți le dorești. Obțineți bastoane de lollipop sau frigărui și puneți copiii pe firul de marshmallows - două sau trei pe baston. Topiți așchii de ciocolată în cuptorul cu microunde și apoi folosiți o lingură pentru a răspândi câteva pe marshmallows. Asigurați-vă că există suficient pe fiecare! Odată ce ați terminat, așezați-le pe toate pe o foaie de copt sau tigaie și puneți-le în frigider pentru a pregăti. După aceea, încălziți puțin lapte într-o cană și amestecați bețele pentru o ciocolată fierbinte delicioasă!

Fa un om de zapada

Desigur, când ninge, există lucruri clasice pe care le poți face. De la construirea unui om de zăpadă complet, până la a face îngeri de zăpadă sau chiar a avea o luptă cu bulgări de zăpadă cu întreaga familie!

Coaceți cookie-urile

Dacă căutați mai multe lucruri de făcut în interior și nu doriți să stați doar în fața televizorului, puteți face coacere! Fie că este vorba de coacerea prăjiturilor delicioase sau orice altceva, implicarea copiilor va fi educativă și distractivă pentru ei. Dacă doriți să începeți ceva destul de simplu, alegeți prăjituri sau prăjituri cu ciocolată.

Curs de obstacole în interior

Pentru a vă duce aventura cu ziua de zăpadă la nivelul următor, puteți să faceți tot posibilul și să pregătiți un curs de obstacole în interior pentru copii. Puteți folosi toate tipurile de obiecte diferite din casă pentru acest lucru - fii creativ!

Pictura cu zăpadă

Scoateți creativitatea afară împreună cu copiii! Folosiți puțină apă amestecată cu colorant alimentar și vopsiți pe zăpadă. Ia doar câteva sticle de plastic și umple-le cu diferite culori și iată-te!