Activități distractive de făcut cu copiii tăi in curte

  • Duminică, 28 Noiembrie 2021
  • Familie

 

Ținerea copiilor ocupați vara este o provocare cu care toți părinții sunt familiarizați. Indiferent dacă preferă să se joace în exterior sau în interior, în zilele noastre, poate fi dificil să-i păstrați distrați fără a merge nicăieri. Ei bine, când ai o curte, ai mult mai multe posibilități decât îți dai seama. Am adunat câteva activități grozave de făcut cu copiii dvs. în curtea din spate în această vară!

Să ai un picnic

În loc să stați toată ziua înăuntru și să vă plictisiți prea repede, luați prânzul sau micul dejun afară și faceți un picnic în curte! Pe lângă obținerea unui aer proaspăt atât de necesar, va fi o schimbare frumoasă de peisaj pentru dvs. și copii. Ca să nu mai vorbim, îi puteți determina să vă ajute la configurare, astfel încât să poată face parte din pregătire!

Șevalet în aer liber

Dacă doriți să vă încurajați copiii să fie mai artistici și mai creativi, dar doriți să iasă puțin afară, această activitate este perfectă. Pur și simplu luați un șevalet și puneți-l în curte. Desigur, veți avea nevoie de consumabile de artă, precum hârtie și creioane sau markere. Pentru a face lucrurile mai interesante, provocați-vă copiii și spuneți-le să deseneze ceva ce văd în curte. Îi va ține ocupați ore întregi.

Pod de frânghie

Dacă aveți copaci puternici în curtea dvs., construiți copiilor un pod de frânghie! Va fi o modalitate excelentă pentru ei de a elibera ceva energie în timp ce se distrează simultan. Îi va face să se simtă aventurieri, ca și cum ar fi pe vârful unui munte sau deasupra unei păduri undeva departe.

Mini Golf

Un alt joc distractiv de jucat în curte este, desigur, minigolful. Doar comandați un set de cluburi și mingi online de la orice magazin de jucării - restul le puteți face acasă. Folosiți tot felul de șmecherii pe care le aveți acasă pentru a crea diferitele găuri din curte. Fii creativ cu el!

Twister

Nu trebuie să aveți jocul real pentru acesta. Luați doar vopsea spray și ajungeți la ea! Decupați un șablon pentru un cerc și pulverizați grila pe iarbă. Asta e tot! Dacă nu aveți un spinner, vă puteți crea sau pur și simplu utiliza telefonul și găsiți o versiune online.

Slip N 'Slide

Acesta este un clasic, desigur. Cui nu iubește un slip și un slide? Pentru aceia dintre voi care nu se întâmplă să aibă o piscină în curtea din spate, aceasta este o idee minunată pentru a vă răcori într-o zi fierbinte. Ca să nu mai vorbim, este ieftin și favorit fanilor!

Du-te la camping

Aceasta este o idee grozavă dacă copiii tăi adoră campingul și nu au avut șansa de a merge în această vară. Luați-vă echipamentul și puneți totul în curte! Nu numai că va fi comod și distractiv, dar veți putea să vă bucurați în continuare de natură în timp ce mâncați s'mores.

Sufla baloane de săpun

Aceasta este o altă activitate clasică pe care toată lumea o iubește, nu doar copiii. Dacă doriți să mergeți mai departe, puteți arunca bule uriașe umplând o tigaie cu un mixer de bule. Apoi, înmuiați o baghetă supradimensionată, baghete cu baghete cu bule sau chiar și capătul unei bucăți de hârtie înfășurate. Vedeți cine poate sufla cea mai mare bulă și cine durează cel mai mult înainte de a ieși!