Acoperiș retractabil terasă

acoperiș retractabil acoperiș retractabil
Acoperiș retractabil din aluminiu

În acest articol află ce este un acoperiș retractabil pentru terasă, din ce este confecționat, acest sistem, care este prețul acestui acoperiș retractabil , cine îl fabrică, și cine îl montează.

Acoperișul retractabil este un sistem de acoperire al terasei pentru a fi protejată de ploaie, vânt și zăpadă. Acest sistem este confecționat din prelată sau din aluminiu. Sistemul de acoperiș cu prelată se folosește doar din primăvara până toamna târziu.

Acoperiș retractabil din aluminiu numit Persa

Modelul Persa este complet din aluminiu, este rezistent la zăpadă, sistemul este compus din lamele care se pliază către perete. Acest lucru ni-l dorim în perioada de vară când ne dorim ventilația terasei. In perioada de iarnă acoperișul protejează terasa de zăpada.  Este foarte rezistent la greutate. Lamele au în interior spumă poliuretanică pentru izolația de frig. Cel mai bun produs pentru terasele din România fie că este casă sau restaurant, cafenea, pergola retractabilă Persa este sistemul de acoperire perfect. Se montează rapid, nu este nevoie de autorizație de construcție. Aluminiu la acoperiș este extrudat și este special pentru acest sistem. Automatizarea acoperișului este cu motor marca Somfy. Acest sistem de acoperire se închide și deschide în doar câteva secunde. Este foarte rezistent la vânt, este complet impermeabil și face umbra.

Producător acoperiș retractabil în București

Acest sistem de acoperire îl găsești la eurotenda.ro, firma noastră produce în propria fabrică acoperișul retractabil pentru terasă, aici îl asamblam și îl pregătim pentru livrare. Montajul acoperișului retractabil este asigurat de compania noastră eurotenda paradise în București și toată tara. Sistemul de acoperire este ideal pentru terasele de mari dimensiuni. In general termenul de livrare este de 4 săptămâni iar montajul durează în jur de două zile. Acest acoperiș retractabil pentru terasă ține o viața.

Cum comand acest acoperiș pentru terasă și cât costă

Dacă dorești să afli prețul acoperișului nostru persa trebuie să ne transmiți dimensiunea terasei pe care o ai, adică lungimea și lațimea terasei. Noi îți vom face ofertă de preț cu montaj pentru terasa ta. Acoperișul retractabil se fixează de perete iar în partea din fața se sprijină pe stâlpi din aluminiu. De știut că avem soluții și pentru închiderile verticale ca să nu intre zăpada în perioada de iarnă cu rulouri transparente. La rulouri folosim folie specială care rezistă la vânt și zăpadă.

Sistemul de acoperiș retractabil cu prelată poliplan și sistem de lumini led

O altă variantă pentru acoperirea terasei este pergola Star. Acest acoperiș retractabil este pentru protecție de soare, ploaie, vânt. Sistemul de pergolă are încorporat și sistem de lumini led pentru a lumina terasa seara în perioada de seară. Acest sistem de acoperire este acționat cu telecomandă. Prelata este impermeabilă și block-out. Durata de utilizare pentru prelată este în jur de 15 ani după care trebuie înlocuită.