Achizitionarea unui brad artificial de Craciun

Bradul de Craciun joaca un rol important in traditiile noastre preferate de sarbatori ale iernii. De Craciun decoram, deschidem cadouri si sarbatorim impreuna cu prietenii si familia in jurul bradului. Este important sa avem un brad frumos, care sa ne reprezinta stilul de viata si preferintele. In urmatorul articol, va aratam cum sa va alegeti cel mai bun brad artificial de Craciun pentru acasa.

Dimensiune brad artificial de Craciun

Ati observat probabil ca brazii artificiali de Craciun au forme si dimensiuni diferite. Acest lucru este un avantaj, pentru ca aveti mai multe sanse de a cumpara ceva care sa se potriveasca perfect spatiului dumneavoastra. Pentru a restrange optiunile, ganditi-va prima daca unde vreti sa amplasati bradul. Cat de mare este acest loc? Ce inaltime ar putea avea bradul? Cat de lat ar putea sa fie la baza, pentru a nu obstructiona accesul la mobila sau cai de trecere? Este esential sa raspundeti la aceste intrebari inainte de comanda un brad artficial de Craciun.

Inaltime brad artificial de Craciun

O regula buna in acest sens este sa lasati cel putin  15 cm spatiu intre varful bradului si tavan. Atentie: sa luati in considerare si steaua sau ingerasul sau orice alta podoaba doriti sa adaugati un varf. Cand calculati inaltimea bradului de Craciun si spatiul pe care il aveti la dispozitie, ganditi-va si la stand. Daca veti cumpara un brad artificial, cel mai probabil in descrierea acestuia se va specifica exact inaltimea cu stand, deoarece standurile sunt in general livrate impreuna cu bradul comandat.

 

Forma bradului de Craciun

Forma bradului ar trebui sa va ofere o idee generala despre cat de mult spatiu va ocupa bradul in camera in care il veti asezat. Cautati un brad cu baza larga, daca dispuneti de o zona spatioasa. Daca vreti sa montati bradul intr-o incapere destul de ingusta, cel mai bine este sa alegeti un brad mai subtire. Calculati spatiul disponibil si verificati dimensiunile bradului.

 

Estetica bradului de Craciun

Am spus deja ca exista o gama foarte mare de brazi de Craciun, dar daca veti cauta maximum de confort, va recomandam sa cumparati un brad pre-decorat sau impodobit cu luminite led. Acesti brazi au un aspect minunat si va solicita minim din punct de vedere al efortului de impodobire, montare si demontare.

In plus, nu veti mai avea nevoie de instalatii de lumini suplimentare. Veti putea face economii inca o dat