Acestea Sunt Unele Dintre Cele Mai Scumpe Mașini

Reluând exact locul unde am rămas, am vrut să continuăm mica noastră explorare a unora dintre cele mai scumpe mașini din lume. După cum ne-am aștepta, multe dintre ele sunt mașini de curse de lux. Cu toate acestea, nu toate sunt făcute pentru drum. Oricum ar fi, toate costă aproximativ același preț ca o casă nouă! Fără alte întrebări, să intrăm într-o altă listă de mașini extrem de scumpe.

W Motors Lykan Hypersport, 3,4 milioane de dolari

Această mașină a fost prezentată în Furious 7 și putem spune cu ușurință de ce. De la farurile incrustate de bijuterii, ușile foarfece, până la interiorul care pare că a fost scos direct dintr-un film de science-fiction. În afară de aspectul său frumos, Hypersport are un motor twin-turbo de 3.7L, care are 770 CP. În plus, forța de poliție din Abu Dhabi a încorporat Hypersports în datoria sa de patrulare.

Ferrari Pininfarina Sergio, 3 milioane de dolari

Văzând că a costat 3 milioane de dolari, Ferrari Sergio nu este cel mai scump din lista noastră. Cu toate acestea, este una dintre cele mai căutate mașini din lume, deoarece doar șase dintre ele au fost fabricate. Mașina sport are un motor V8 de 4.5L cu 562 CP. Cea mai bună parte? Fiecare a fost vândut unui client ales chiar de producătorul auto!

Bugatti Chiron, 2,9 milioane de dolari

Cel mai bun mod de a urmări un clasic este de a face ceva și mai bun. Bugatti Chiron are un preț de pornire de 2,9 milioane de dolari. El depășește Veyron în aproape toate modurile. Are un motor quad-turbo de 8,0 L, W16, care produce 1.500 CP. Deși s-ar putea să nu fie cea mai rapidă mașină din lume, cu siguranță face o declarație serioasă.

Mercedes-Benz AMG One, 2,5 milioane de dolari

În cinstea celei de-a 50-a aniversări a Mercedes-Benz AMG, inginerii săi au creat un cadou cu totul special. Fost cunoscut sub numele de Project One, AMG One este un supercar care combină cele mai bune părți ale tuturor celor mai mari mașini ale companiei. Motorul său este un V6 turbocompresor de 1.6L, care face turații de până la 11.000 rpm. Nu acesta este sfârșitul. Cilindrul cu șase cilindri este însoțit de patru motoare electrice: două pentru roțile din față, una care ajută V6 să alimenteze roțile din spate și alta care rulează turbocompresorul. Rezultatul este de peste 1.000 CP. Mercedes a făcut doar 275 de exemplare ale acestei mașini și toate au fost revendicate înainte de eliberare.

Aston Martin Vulcan, 2,3 milioane de dolari

În timp ce Aston Martin Vulcan nu este legal pe drum, ați fi norocos să dețineți unul dintre cele 24 realizate. Chiar dacă această mașină arată oarecum ca o navă spațială, designul său este de fapt un tribut adus designului analogic de la vechea școală. Motorul V12 de 7.0L masiv produce peste 800 CP. S-ar putea să credeți că o mașină cu un astfel de motor este extrem de grea, dar aceasta are un cadru construit din fibră de carbon, făcându-l destul de ușor. De parcă asta nu ar fi suficient, Aston Martin susține că Vulcanul are un raport putere-greutate mai bun decât unele dintre mașinile sale de curse. Ca să nu mai vorbim că marca le-a cerut proprietarilor să se antreneze mai întâi în mașini de curse înainte de a intra în vulcanii lor.