Acestea sunt noutatile aduse de WhatsApp

Acestea sunt noutatile aduse de WhatsApp Acestea sunt noutatile aduse de WhatsApp

Nimeni nu poate nega impactul enorm pe care compania WhatsApp a avut-o asupra noastra; A devenit una dintre aplicatiile esentiale pe orice telefon. Intrebarea este: ce noutati ne va aduce pentru anul 2020?

1. Raspundeti in privat Acum, intr-o conversatie de grup, puteti selecta pe cineva pentru a incepe o conversatie privata ca raspuns. In acea conversatie privata, o intalnire va fi afisata mesajului pe care l-ati selectat. Un detaliu care poate parea nesemnificativ, dar ne va salva secunde valoroase din viata noastra.

2. Videoclipurile din cadrul aplicatiei In aceste momente, cand primiti un videoclip YouTube, trebuie sa parasiti aplicatia pentru a-l vedea. Pentru a preveni acest lucru, WhatsApp a dezvoltat un instrument care ne permite sa vedem videoclipurile fara a trebui sa iesim, intr-o fereastra reglabila in cadrul aplicatiei.

Aceasta noua functie, care a fost destinata aplicatiei Whatsapp pe web, va fi probabil implementata si pe telefoanele mobile.

3. Verificarea companiilor De acum inainte, pentru a comunica cu o companie prin intermediul WhatsApp, putem vedea trei niveluri de verificare: un semn de intrebare gri, atunci cand nu a fost verificata, o insigna de gri atunci cand numarul utilizat corespunde cu numarul companiei, si o insigna verde cand compania WhatsApp a verificat cu exactitate identitatea.

4. Controlul grupurilor WhatsApp pare sa creasca puterea administratorilor de grup in acest 2018. In timp ce, pe de o parte, ei nu pot elimina persoana care l-a creat, poate reduce la tacere membrii sai permanent sau temporar, ori de cate ori doresc.

5. Apeluri video de grup Apelurile video ar admite doar 3 membri: creatorul apelului video si 2 persoane.

6. Optimizarea imaginilor Un nou mod de a optimiza imaginile va fi adaugat de WhatsApp la aplicatia dvs. pentru a decide cum sa comprimati fiecare imagine trimisa in functie de calitatea necesara. In acest fel, putem economisi spatiu si date mobile prin receptionarea de imagini mai usor.