Acestea sunt cele mai bune nume pentru cainii mici

  • Miercuri, 18 Decembrie 2019
  • Animale
Acestea sunt cele mai bune nume pentru cainii mici Acestea sunt cele mai bune nume pentru cainii mici

Cand primiti un caine de rasa mica in casa dvs., oferindu-i un nume complet contrar aspectului sau este foarte tentant. Este imposibil sa te opui sa vezi o fata mica, adorabila, cu un nume puternic, precum cele ale gladiatorilor romani.

Cainii de talie mica, sau rase mini, cum ar fi caini Chihuahua, Pug Mops sau Pinscher pitic au multe lucruri in comun, in afara de dimensiune. Sunt caini mici, cativa cantaresc 5 kg sau mai putin, dar, in general, au o mare personalitate. Le place sa fie aproape de noi, sunt extrem de iubitori, iar unii sunt un pic lenesi si place sa se tolaneasca cu noi pe canapea si pat!

Acesti catei au nevoie de un nume special. Daca un nou catel intra in casa dvs., unul dintre primele lucruri pe care vreti sa-l faceti este sa-i dati un nume. Inainte de a-l alege, exista cateva detalii de care trebuie sa tineti cont:

Pentru inceput, ar trebui sa fie scurt (un nume de doua sau trei silabe la fel). Numele scurte sunt usor de retinut pentru caini si nu dau nastere la confuzie. Deci, vom incerca sa evitam numele lungi sau dificile.

Un numele bun al cainilor mici este sonor, vocal si clar. Adica nu alegeti un nume plin de consoane, astfel incat cainele dvs. sa-l poata identifica cu usurinta.

Si daca inca nu stiti cum sa va numiti cainele? Poate ca aveti nevoie de putina inspiratie, pentru a alege cel mai bun nume pentru un caine mic. Aici avem cateva idei care va pot ajuta. Unele nume sunt amuzante, altele originale, iar altele sunt nume dragalase si dragute

BAIETI

Peque,Nano,Micro,Nene,Bebé,Tico,Mini,Baby,Maní

  • FETE

Peque,Pequeñita,Nana,Muffin.Abril