Acesta este secretul pentru a pune totul in troller

  • Duminică, 19 Martie 2023
  • Diverse

Am fost cu toții acolo. Trec câteva minute înainte să pleci spre aeroport și ești așezat deasupra valizei încercând să-ți strângi ultimul pulover, chiar dacă știi că fermoarul nu se va închide niciodată. Începi să accepți că trebuie să lași ceva în urmă...

Este timpul să recunoaștem acest lucru, noi, cei care supra-ambalează, avem nevoie de o nouă soluție – și nu, nu sugerăm să facem mai puțin (nu am face niciodată așa ceva!). Avem nevoie de o modalitate mai bună de a încadra totul în valizele noastre, fără a fi nevoie să plătim pentru bagaje suplimentare sau să lăsăm ceva în urmă. 

Ei bine, s-ar putea să avem răspunsul la problemele tale: pungi de depozitare în vid. Da, ai citit bine; sacii de depozitare în vid îți vor rezolva problemele de ambalare ca nimic din ce ai mai încercat până acum. Partea cea mai bună: nici măcar nu aveți nevoie de un aspirator pentru a le folosi — multe companii de pungi de depozitare în vid vin cu o mini pompă pentru a scoate aerul din mers sau, pentru unii, tot ce trebuie să faceți este să le rulați pentru a le elibera. aerul!

Cea mai mare parte a pungilor de depozitare în vid este că deseori lasă spațiu de trei ori mai mare decât ai fi avut fără ele! DE TREI ORI. Știi câte ținute în plus poți aduce cu acel spațiu? Opțiunile de ținute de vacanță tocmai au crescut la nivel. Ne poți mulțumi mai târziu!