Accesorii esențiale fara de care sa nu pleci intr-o calatorie

Accesorii esențiale fara de care sa nu pleci intr-o calatorie Accesorii esențiale fara de care sa nu pleci intr-o calatorie

Când călătoriți, este imperativ să vă pregătiți cu cele mai utile și esențiale accesorii. Imaginați-vă că sunteți fără căști sau dopuri pentru urechi într-un zbor de 12 ore? Da, nici noi nu putem. Pentru a vă asigura că sunteți gata să vă îndreptați spre următoarea destinație, am pregătit o listă cu cele trei accesorii obligatorii pe care le luați cu dvs. ... 3,2,1 decolare!

A avea saci supraponderali nu este niciodată plăcut ... vorbiți despre taxe scumpe! Vă putem garanta că nu veți mai plăti niciodată taxe suplimentare cu acest gadget la îndemână. Multe companii introduc pe piață cântare de bagaje compacte și foarte ușoare. Puteți fi siguri că fiecare călător frecvent deține una dintre aceste jucării grozave. Cârligă doar geanta pe cântar și wallah ... greutatea apare pe cântar! În acest fel, puteți renunța la toate obiectele care par să vă cântărească geanta în confortul propriei case ... nu pe podeaua sterilă a aeroportului. Colegii de pasageri vor fi geloși când vă vor vedea pe dumneavoastră și familia dvs. intrând în aeroport cu zâmbet larg, știind că veți evita acele taxe suplimentare.

Un zbor fără mască de somn nu este un zbor pe care vrem să fim. Gândiți-vă doar la asta: imaginați-vă că persoana care stă lângă dvs. dorește să păstreze umbra ferestrei deschisă, dar doriți doar să dormiți puțin ... pentru scutecele sensibile ... acest lucru s-ar dovedi a fi aproape imposibil! O mască de somn rezolvă toate problemele ... cine nu ar vrea să dea ochii pe toată durata zborului? Suntem la bord ... pricepi ?! În plus, ele vin în modele și materiale reci ... vorbesc despre confort și o declarație de modă!

Nimeni nu vrea să rămână într-o călătorie cu un telefon mort, un iPad sau orice alt dispozitiv. Păstrați încărcat 24/7 cu un încărcător de energie. Când unul dintre dispozitivele tale va muri, nu vei avea griji în lume, deoarece ai un mod portabil (cuvânt cheie) de a încărca! Spuneți adio căutării de puncte de vânzare și salut la comoditate și simplitate. Singurul lucru de care trebuie să vă asigurați pentru ca acest instrument să funcționeze ... este să vă asigurați că este complet încărcat în prealabil! Nu veți merge nicăieri fără această salvare la îndemână ... prietenii mei chiar o aduc la club! Cine știe când va lovi următorul selfie ... cine e cu noi?