9 sfaturi ieftine pentru a va decora casa

9 sfaturi ieftine pentru a va decora casa 9 sfaturi ieftine pentru a va decora casa

Preocuparea si placerea de a avea o casa frumoasa este o incantare zilnica. Designul interior este cu siguranta o lucrare specializata si profesionala, cu toate acestea, dorim sa va ajutam cu idei pe care le puteti face cu partenerul dvs., fara el, sau cu intreaga familie. Pregatiti-va va folositi creativitatea cu aceste sfaturi usoare si distractive si oferiti personalitate casei dvs.

1. Sala de mese versatila

Daca lucrul tau este modernitatea si sa te bucuri de o sala de mese clasica, indrazneste sa amesteci. Imaginati-va o masa dreptunghiulara cu o culoare standard, scaunele de pe perete vor fi scaune atasate la perete, in acelasi timp acest perete va avea o pictura care ocupa aproape intreaga suprafata. Restul, scaune clasice, elegante si sobre, asa ca se vor bucura de arta de pe perete si de fotolii noi. Daca sunteti in cautarea celor mai bune magazine cu articole pentru casa si gradina accesati acest link: https://conde.ro/magazine-home-deco/.

2. Baie organica

Este incontestabil cel mai intim spatiu pe care il avem si cel mai cuprinzator, nu ne va lipsi baia de amenajari interioare. Ne vom conecta prin confortul si sobrietatea marmurei, amestecate cu nobilimea si simplitatea lemnului. Primul pas va fi acoperirea chiuvetei de marmura, acest material va fi la moda in 2021. Sertarele de mai jos vor fi implementate cu lemn, cel mai neted si mai simplu, amestecul ambelor provizii iti va lasa baia curata, functionala si foarte confortabila.

3. Bucatarie inclusiva

Fara complicatii si gandindu-se la toti locuitorii casei. Vopsiti cel mai potrivit perete cu vopsea de tabla si lipiti o placa pentru a putea adera magneti. Cei mai tineri pot desena pe ea si puteti scrie meniurile saptamanii cu creta. Magnetii va vor servi pentru a lasa mesaje si mementouri care nu pot fi uitate.

4. Birou oxigenat

Livingul sau biroul nu sunt scutite de infrumusetare prin design interior , pentru aceasta vom lasa printre carti, vase mici cu plante specifice care oxigeneaza si curata mediul, pe langa faptul ca nu au nevoie de atat de multa ingrijire. Exemplarele foarte bune sunt suculentele si mai ales limba soacrei, nu au nevoie de multa apa si reinnoieste aerul pentru a avea un spatiu placut pentru munca si agrement. 

5. O baza neutra

Este o optiune sigura pentru a putea adauga culoare si caracter prin detalii. Alegeti pereti si canapele in tonuri deschise si lasati notele de culoare pentru perne, imagini, covoare si accesorii mici. De asemenea, zonele sau bazele neutre sunt cele mai usor (si mai ieftine) de renovat. Unul dintre cele mai bune instrumente pentru a da coerenta unui interior este selectia paletei de culori. Alegeti intre trei si cinci nuante si asigurati-va ca le folositi in intreaga camera intr-un mod echilibrat. Rezultatul va va surprinde si va va multumi.

6. Cum sa decorati masa centrala

Ne plac mesele personale, unice, dar ordonate. Prin urmare, este intotdeauna mai bine sa pariati pe doua obiecte mari care se inteleg, decat sa amestecati multe bucati mici. In acest fel, vom evita un rezultat confuz si dezordonat. Unele carti de fotografie, moda sau arta pe care va place sa le rasfoiti, un buchet natural sau cateva tavi in care puteti grupa diferitele obiecte vor fi un succes sigur.

7. Cosurile, marele wild card

Ne plac cosurile de rachita. Si este faptul ca aceste elemente pot indeplini doua functii intr-una: decorarea si depozitarea. Este imposibil sa negam contributia pe care o ofera la estetica casei, oferind camerei un aer rustic si confortabil. Si este o senzatie logica, deoarece fibrele naturale sunt folosite pentru aceasta. Dar, de asemenea, aceste cosuri de rachita sunt ideale pentru a depozita tot felul de lucruri, printre care se numara revistele de moda, care sunt intotdeauna un element decorativ pe cont propriu. Prin urmare, in acelasi timp cu care decoram, functia de stocare este indeplinita.

8. Decoreaza cu flori

In sufragerie, crearea a trei puncte in verde, fie printr-o planta, fie printr-o floare, este esentiala, de exemplu, pe masa laterala, in masa centrala si pe camin. Desigur, trebuie sa aiba o legatura de legatura: este important sa impartaseasca aceeasi floare sau tonalitate.

Pentru mai multe sfaturi si trucuri de decorare vizitati https://conde.ro/