9 locuri de vizitat in Japonia

  • Duminică, 23 Mai 2021
  • Turism
9 locuri de vizitat in Japonia 9 locuri de vizitat in Japonia

Sapporo este situat sus în munți și este unul dintre cele mai pitorești locuri pe care le puteți vizita în Japonia. Festivalurile de sculptură pe gheață și oportunitățile ample pentru schi și snowboard fac din acesta un loc minunat pentru a merge în lunile de iarnă.

Acest oraș este, de asemenea, renumit pentru berea sa și puteți vizita Muzeul Berii Sapporo pentru a afla despre istoria berii și pentru a gusta diferite tipuri.

Kamakura este un loc minunat pentru a merge atunci când doriți să ieșiți din marele oraș, dar vedeți totuși câteva atracții cu adevărat uimitoare. Aici veți găsi Templul Kotoku-in și există numeroase trasee de drumeții cu peisaje luxuriante.

Pădurile de bambus situate în mijlocul dealurilor sunt incredibil de liniștite. Dacă doriți să petreceți ceva timp în natură în timp ce sunteți aici, acesta este orașul de vizitat.

Yokohama are multe lucruri diferite de oferit, inclusiv o zonă imensă din Chinatown, unde puteți face cumpărături și puteți obține mâncare de mare gust. Există niște zgârie-nori foarte înalți, precum și grădini minunate prin care vă puteți plimba.

O mulțime de oameni vin în acest oraș datorită esteticii sale pline de farmec și a faptului că are ceva de oferit fiecărui membru al familiei.

Izu Hanto are multe de oferit pentru cei care doresc să petreacă ceva timp în natură, inclusiv câteva izvoare termale incredibile. Există o serie de stațiuni de lux în această zonă care vă vor oferi locul perfect pentru a vă caza.

Aici veți găsi acel Festival al Cireșului Kawazu, care atrage deopotrivă mulți turiști și nativi.

Hiroshima este un oraș care este cel mai bine cunoscut pentru legăturile sale cu cel de-al doilea război mondial, deoarece a fost una dintre zonele care a suferit daune devastatoare și victime în urma bombardamentului SUA cu mulți ani în urmă.

Cei care vin aici pot vizita două situri diferite ale Patrimoniului Mondial UNESCO, inclusiv Cupola Bombei din Parcul Memorial al Păcii și Altarul Itsukushima. Aceste locuri vă pot ajuta să aflați mai multe despre istoria acestui loc.

Shikoku este cea mai mică dintre toate insulele japoneze, dar este și una dintre cele mai frumoase. Dacă sunteți în căutarea unei zone care să nu fie aglomerată și depășită de turiști, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni pe care le veți avea.

Cei care caută aventură vor descoperi că există multe de făcut aici, inclusiv drumeții de-a lungul cărărilor accidentate și relaxarea la izvoarele termale.

Nikko este un oraș mic, dar interesant, care poate fi găsit la intrarea în Parcul Național Nikko și cu siguranță are multe de oferit. Ryuzu Falls și Mt. Nantai sunt doar două dintre reperele naturale uimitoare pe care le puteți vizita în timp ce sunteți aici.

Cei cărora le place să exploreze în natură vor descoperi că acest oraș nu va dezamăgi. Acesta este un loc minunat de vizitat dacă căutați undeva în afara drumului bătut.

Takayama are multe arhitecturi tradiționale japoneze interesante și frumoase. Există o mulțime de mici magazine minunate pe care le puteți vizita în timp ce sunteți aici, iar mâncarea este incredibilă.

Există festivaluri atât în ​​primăvară, cât și în toamnă pe care ar trebui să le încercați să le prindeți. Veți descoperi că aceste festivaluri au de la flote mari la spectacole muzicale live de care vă veți bucura cu siguranță.

Chichijima are o atmosferă foarte exotică și tropicală pe care turiștii par să o iubească, iar kilometrii săi de plaje cu nisip alb îl fac un loc incredibil de frumos, ca să spunem cel puțin.

Puteți merge să înotați în ocean sau pur și simplu să vă relaxați pe plajă pentru a lucra la bronz. În timp ce ajungeți aici poate dura destul de mult, merită foarte mult atunci când vă gândiți la frumusețea sa de neegalat.