8 motive sa vizitezi Barcelona

  • Marţi, 5 Mai 2020
  • Turism
  • Publicat de
barcelona barcelona

Barcelona este un oras de care te poti indragosti usor datorita frumusetii locului si vibe-ului pozitiv pe care il transmite fiecarui turist. Unii ajung sa spuna ca este unul dintre orasele lor preferate din lume, fiind usor de inteles de ce. Lista de mai jos reprezinta topul atractiilor tursitice din oras pe care va invitam sa le vizualizati inclusiv pe harta Barcelona pentru a ajunge usor la ele.

1.) Sagrada Família

De departe unul dintre cele mai populare repere din Barcelona, aceasta catedrala faimoasa neterminata este una dintre cladirile unice din lume.

2.) Catedrala din Barcelona

Ori de cate ori se face referire la titlul mai generic „Catedrala din Barcelona”, mintea oamenilor merge la Sagrada Família (care de fapt nu este o catedrala), iar aceasta catedrala intitulata „Catedrala Sfintei Cruci si Sfanta Eulalia” este de fapt mult mai veche decat Sagrada Família.

3.) Montserrat

Acesta este un obiectiv turistic la care se ajunge ceva mai greu datorita distantei, dar cu siguranta merita sa il vizitati. Montserrat este unul dintre cele mai naturale repere situate in apropiere de Barcelona, care ar trebui sa fie pe fiecare itinerariu de turism din Barcelona.

4.) Parcul Güell

Un loc perfect pentru fotografii, acest parc public din Barcelona are vederi uimitoare si culori vii, care acum au devenit simbolice ale unei calatorii la Barcelona. Privelistea din parc merita, de asemenea, calatoria aici!

5.) Palatul Güell

Acest conac a fost construit de Gaudi pentru afaceristul bogat Eusebi Güell si, desi aceasta cladire nu este recunoscuta instantaneu ca o lucrare a lui Gaudi, detaliile sale pure si istoria o fac sa fie vizitata.

6.) Arcul de Triumf

Exista o multime de aceste arcade triumfale punctate in orase din Europa, iar versiunea Barcelonei merita cu siguranta o vizita.

7.) Casa Milà

De asemenea, cunoscuta sub numele de La Pedrera, aceasta cladire a fost proiectata de Gaudi la inceputul anilor 1900 si este un exemplu primordial nu doar a celebrei opere a lui Gaudi, ci a arhitecturii moderniste. Daca sunteti un fan al arhitecturii sau, intr-adevar, doar un fan al Gaudi, acestea sunt cele mai bune lucruri de facut in Barcelona.

8.) Parcul Ciutadella

La un moment dat, acest parc a fost singurul spatiu verde din Barcelona, acesta nu mai este cazul, dar o dupa-amiaza petrecuta ratacind pe terenul acestui parc este garantat ca va fi timpul bine petrecut!

Descopera la pas Barcelona deoarece va poate uimi la fiecare colt al orasului.