8 Idei de cadouri pentru cel mai important bărbat din viața ta

  • Duminică, 20 Septembrie 2020
  • Diverse

Să găsești un cadou potrivit pentru un bărbat poate fi uneori destul de dificil, chiar dacă îl cunoști destul de bine și știi că nu nu îi lipsește nimic, îl poți surprinde cu un cadou special între o zi obișnuită sau la aniversarea lui. Pentru a oferi un tricou sau o sticlă de vin a devenit deja plictisitor, Iată câteva idei de cadouri care cu siguranță îl v-or impresiona pe bărbatul din viața ta. 

1.       puzzle cu  o poză preferată a lui. Tipului îi place să construiască puzzle-uri? Oferă-i  în dar un joc de puzzle personalizat, cu siguranță v-a fi foarte încântat lucrări de la el. Alege un joc cu piese mici și multe pentru a-i mări entuziasmul.

2.       dispozitiv de urmărire pentru cheile mașinii. Știm cu toții cât de ciudat este senzația aceea când nu găsim cheia mașinii, dacă și el are o problemă în a găsii mereu cheile mașinii, cumpărăi un mic breloc, dispozitiv de urmărire a cheilor pe care îl poți atașa la cheie și îl poți localiza cu ajutorul unui aplicații de pe smartphone, astfel îl  vei scăpa de grija  cheilor.

3.       Căști wireless. Dacă îl pasionează tehnologia sau dacă pur și simplu ascultă muzică la căști foarte des, îi poți cumpăra căștile wireless, acestea nu au fir se conectează foarte ușor la smartphone pentru muzică nonstop indiferent de unde s-ar  afla. Alte cadouri pe siteul nostru https://www.erotica.ro

4.       Lentile foto pentru smartphone. Acest accesoriu se potrivește pasionaților de arta fotografiei lentilele fac ca orice cameră a telefonului tău să poată căpăta imagini de calitate asemeni aparatelor profesionale.

5.       Încărcător pentru telefon la bateria mașinii. Cu toții am avea nevoie de un astfel de gadget, dar dacă știi că folosește telefonul mobil des și rămâne uneori fără baterie îi poți lua un încărcător care se poate conecta ușor la bateria mașinii pentru ca el să se poată bucura în continuare de smartphone-ul lui.

6.       Consolă PlayStation, dacă încă nu are una, îi poți cumpăra tu, sau are o versiune mai veche îi poți lua cel mai nou model și vă petreceți timpul împreună jucând unul din jocurile lui preferate, cu siguranță se va bucura de acest cadou.

7.       Cameră de bord. Tot din categoria gadgeturi poți alege și camera pentru mașină pentru a putea surprinde toate întâmplările din trafic. 

8.       Brățara magnetică pentru șuruburi. Dacă îi place să fixeze orice prin casă și este pasionat de bricolaj , această brățară magnetică pentru șuruburi v-a fi un cadou potrivit pentru el. 

Alege una dintre aceste idei și oferă  iubitului un cadou de care să  fie foarte încântat.