7 tentatii care iti pot distruge relatia

  • Miercuri, 18 Decembrie 2019
  • Familie
7 tentatii care iti pot distruge relatia 7 tentatii care iti pot distruge relatia

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, intotdeauna exista tentatii care iti pot distruge viata sentimentala. Tocmai pentru ca relatiile nu sunt doar lapte si miere, impulzus.ro va prezinta sapte tentatii pe care trebuie sa le evitati pentru viitorul relatiei voastre. 

Intotdeauna intr-o relatie unul dintre parteneri iubeste mai mult si preferam ca el sa iubeasca mai mult. Este cam greu, pentru ca barbatii nu au disponibilitatile sufletesti ale femeilor, profunzimea sentimentelor noastre, capacitatea de a se dedica pe care o avem noi, dar stim foarte bine ca daca ne jucam cartile cum trebuie ei pica in plasa. Barbatul este mai slab, vanator,  dar daca stii cat si cum sa ii arati momeala poate pica in cap intr-o secunda. 

Ii ascunzi adevarul partenerului tau

De cele mai multe ori, pentru a evita certurile sau neintelegerile cu partenerul tau de viata ajungi sa il minti. Daca il iubesti cu adevarat si esti sigura ca ai dreptate intr-o anumita privinta, argumenteaza-ti punctul de vedere. Nu uita! O relatie solida nu se bazeaza niciodata pe minciuna.

Esti tentata sa il inseli

Dincolo de prejudecatie conform carora barbatii inseala mai mult, un lucru este cert! Infidelitatea este principalul factor in destramarea relatiilor de lunga durata. Ai mare grija, nu te juca cu focul!

Ii folosesti lucrurile fara permisiunea lui

Oricat de sexy ai parea in camasa lui preferata, nu incerca sa ii monopolizezi lucrurile. In functie de personalitatea fiecaruia, aceste gesturi ( lipsite de importanta din punctul tau de vedere) il pot deranja.

Petreci mai mult timp cu prietenii tai

Ei bine...am atins punctul sensibil! Stabilitatea pe care ti-o ofera iubitul tau te poate determina sa il neglijezi. Stiind ca indiferent de situatie el iti va fi alaturi vei fi tentata sa acorzi mai multa atentie prietenilor tai si sa iti lasi iubitul deoparte.

Certuri frecvente

Fie ai o zi proasta, fie vrei sa te regasesti sau sa te dedici altor activitati, iubitul tau va avea de suferit si va trebui sa te suporte. Nu trebuie sa iti invinovatesti iubitul pentru esecurile tale.

Il lasi pe el sa se ocupe de tot

Confortul pe care ti-l ofera o relatie de lunga durata te poate determina sa iti schimbi atitudinea fata de persoana iubita. Chiar daca sunteti impreuna de mult timp, trebuie sa continui la bunul mers al relatiei voastre.

Ai impresia ca toate eforturile ti se cuvin

Daca iubitul tau iti prepara micul dejun in fiecare dimineata sau se ocupa de treburile casnice, incearca sa ii recompensezi toate eforturile. Trateaza-l cu respect.

Calea catre o relatie perfecta este strategia

Oricat vor ei sa fie tari, de fapt, nu ii tine si sunt extrem de vulnerabili in momentul in care intalnesc o femeie care ii joaca pe degete, care nu le da mai mult decat trebuie, care le pune mancarea in fata cat sa ii innebuneasca mirosul si ei sa nu poata sa guste.

Calea catre o relatie perfecta este strategia. Cu cat esti mai bun strateg cu atat ai sanse de fericire in cuplu, si nu o interpretati ca pe o parsivenie, efectiv lor trebuie sa le ambalezi altfel sentimentele, altfel risti sa suferi. Asa ca lasati-i sa iubeasca mai mult, sa se consume mai mult, fiti printese mofturoase, pana la urma the one este un basm, asa ca bucurati-va de fiecare the one pe care il intalniti si fa-l cu capul!