7 motive pentru care să joci la pariuri online la NetBet

  • Luni, 19 Aprilie 2021
  • Diverse
  • Publicat de
cum sa joci la pariuri online cum sa joci la pariuri online

NetBet, operator licențiat de ONJN în România (Licența nr. L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN valabilă până la 30 Iunie 2026) este locul perfect să te distrezi dacă ești fanul pariurilor sportive. În acest articol vei găsi 7 dintre cele mai importante motive pentru care merită să faci acest lucru.

 

1. Oferta este de-a dreptul impresionantă - Pariurile pe fotbal, tenis și baschet sunt dintre cele mai populare, iar la NetBet vei găsi atât campionatele de top, dar și cele mai puțin cunoscute. Pe lângă asta, în oferta NetBet se află și sporturi mai puțin mediatizate precum volei pe plajă, darts, cricket și fotbal american. În plus, poți să pariezi pe evenimente din e-sports și sporturi virtuale. Pentru toate acestea sunt disponibile o mulțime de opțiuni de pariere, la cote foarte bune.

 

2. Zeci de mii de pariuri live în fiecare lună - Intensitatea la care trăiești un meci devine cu siguranță și mai mare atunci când pariezi live. Poți urmări un meci de fotbal și dacă vezi că o echipă domină categoric ai opțiunea să pariezi că va marca următorul gol. Sau poți miza că nu va primi gol. Oricare ar fi părerea ta despre evoluția acelui meci, pe NetBet vei găsi cu siguranță un pariu pe care să îl plasezi live. Sunt peste 25.000 de evenimente disponibile lunar în ofertă, astfel că ai de unde alege. În plus, în timp real poți urmări și scorul și statisticile meciului respectiv. Vei putea astfel să joci și mai informat la pariuri sportive online pe NetBet, atât pe desktop cât și pe dispozitivele mobile, din browser sau aplicația dedicată.

 

3. Poți miza pe evenimente speciale - Sunt unele evenimente care captează atenția întregii planete. Vorbim despre gala Premiilor Oscar, alegeri politice sau chiar emisiuni TV. Cu toții avem o părere despre ce urmează să se întâmple, dar cum ar fi să putem să și pariem pe asta? Ei bine, la NetBet se poate. Pe platforma operatorului de jocuri de noroc poți miza pe câștigătorii de la Premiile Oscar, Eurovision, dar și pe alegeri politice din numeroase țări. Așadar, poți face ca interesul tău pentru aceste evenimente de top să fie și mai ridicat. Spre exemplu, dacă ești de părere că Roxen va reuși să câștige la Eurovision 2021, poți miza pe ea.

 

4. Poți urmări gratuit NetBet TV - Prin intermediul acestui serviciu oferit de NetBet ai acces la peste 10 mii de evenimente pe an, inclusiv La Liga, Ligue 1 și multe turnee de tenis. Partea bună este că acest serviciu este disponibil atât pe desktop cât și pe mobil, iar calitatea transmisiilor este excelentă, fără întreruperi.

 

5. Ai Cash Out și Cash Out Parțial - Aceste funcții iți permit să ai controlul în permanență asupra pariurilor tale. Să spunem că ai pariat pe faptul că FC Barcelona o va învinge pe Real Madrid, dar după ce începe meciul ajungi la concluzia că acest lucru nu se va mai întâmpla. Prin intermediul Cash Out, poți să recuperezi o sumă de bani, în funcție de momentul meciului. Dar poți da Cash Out și când ești în avantaj, dacă nu dorești să aștepți finalul meciului, iar în acest caz poți face și profit. Iar funcția Cash Out Parțial îți garantează recuperarea banilor în timp ce rămâi în cursa pentru câștigarea pariului plasat. Aceste două opțiuni sunt valabile inclusiv pentru cursele de cai.

 

6. Joci într-un mediu sigur - NetBet este unul dintre cei mai apreciați operatori din țara noastră, nu doar pentru oferta variată, ci și pentru seriozitatea de care dă dovadă. Platforma este 100% sigură, iar toate datele utilizatorilor sunt în siguranță. În plus, serviciul de  relații cu clienții este foarte bine pus la punct și gata să te ajute oricând.

 

7. Cu același cont te poți distra și în cazinoul NetBet - Folosind același cont, ai acces și în cel mai mare cazinou online din România. Pe NetBet Casino sunt peste 2000 de jocuri, găsești mese de ruletă și blackjack live, poți să joci inclusiv table online pe bani reali. În plus, tot cu același cont mai poți juca la cele mai bune loterii internaționale și să accesezi secțiunea Poker. Așadar, distracția e garantată pe NetBet.