7 Gesturi care indica daca o persoana este indragostita

A fi indragostit este un sentiment placut si numai cei care s-au indragostit stiu cum li se schimba viata. Cand ne place de cineva, facem lucrurile diferit, actionam diferit si de multe ori nu ajungem sa intelegem nici macar ca ceva s-a schimbat. De exemplu, barbatii dau niste semnale clare atunci cand sunt indragostiti, cum ar fi acordarea unei atentii deosebite.

Cu toate acestea, exista gesturi pe care atat femeile, cat si barbatii, le au atunci cand sunt cu adevarat indragostiti de cineva. Daca credeti ca sunteti indragostiti, este posibil sa va identificati cu lista de mai jos. Verificati cele mai comune gesturi care indica faptul ca sunteti indragostit de cineva.

 Gesturi care indica daca o persoana este indragostita

1 – Va ganditi tot timpul la cealalta persoana

Va ganditi la acea persoana toata ziua? Uneori nici macar nu faceti acest lucru in mod intentionat, dar cel mai probabil va ganditi la ceva ce a facut si v-a placut. Daca vi s-a intamplat asta, sa stiti ca sunteti indragostit.

2 – Sunetul telefonului va face anxios

De obicei, nici macar nu verificati telefonul pana la sfarsitul zilei, dar acum verificati fiecare secunda pentru a vedea daca cineva special va trimite un mesaj.

3- Totul se schimba

Ati observat ca atunci cand sunteti langa el / ea totul este mult mai bine? Cand suntem indragostiti, schimbarea de dispozitie este adesea atat de izbitoare, incat este posibil ca si cei care traiesc cu dvs. sa inceapa sa va intrebe daca sunteti indragostiti.

4 – Petreceti saptamana gandindu-va la planurile de weekend

Cand suntem interesati de cineva, in mod evident vom face tot posibilul pentru ca intalnirile sa fie cat mai speciale si mai memorabile posibil (mai ales prima). Deci, este normal sa va petreceti intreaga saptamana gandindu-va la o excursie distractiva, un restaurant delicios, un loc despre care celalalt probabil ca nu stie, printre nenumarate alte lucruri.

5 – Zambiti de fiecare data cand primiti un mesaj

Zambiti doar cand vedeti numele si fotografia celeilalte persoane pe ecranul telefonului mobil – este unul dintre cele mai mari semne ca relatia dvs. evolueaza si ca nu este vorba doar de o prietenie. Acelasi lucru se intampla atunci cand, in timpul unei conversatii, ii mentionati numele din nicaieri.

6 – Vorbiti despre el/ea tot timpul

De asemenea, ati putea observa ca ati vorbit cu prietenii, colegii si chiar cu membrii familiei despre persoana pe care ati cunoscut-o si care va atrage atentia. Adesea, nici macar nu observati si cand realizati, deja vorbiti despre cat de amabili, educati si fermecatori sunt … Oh, povestile vin, de obicei, cu multa lauda, bineinteles.

7 – Faceti totul impreuna (chiar si sa ramaneti acasa)

Cand suntem indragostiti, vrem sa facem totul cu acea persoana: sa ne intalnim cu prietenii, sa mergem la un bar, sa vedem un film si chiar sa dormim in pat, acasa.