6 motive pentru care nu aveti orgasm

6 motive pentru care nu aveti orgasm 6 motive pentru care nu aveti orgasm

Descoperiti care sunt principalele motive pentru care nu aveti orgasm in cele mai fierbinti momente!

1. Nu va bucurati de moment

Daca, in loc sa va bucurati de moment, doar va ganditi ca trebuie sa ajungeti la orgasm, va fi foarte dificil sa il atingeti. Prin asta, veti inceta sa experimentati senzatiile care va vor conduce la punctul culminant.

Daca va lasati duse deval fara sa va ganditi la rezultatul final, va fi mai usor sa aveti orgasm (si mai presus de toate, bucurati-va!)

2. Traiti cu stres

Aceasta este una dintre principalele cauze pentru care nu ajungeti la orgasm, deoarece stresul tensioneaza muschii corpului si acest lucru va impiedica sa va relaxati. In plus, tensiunea este un factor care diminueaza energia si dorinta sexuala a femeilor.

3. Va simtiti inconfortabil

Unele pozitii sexuale va pot face sa va simtiti inconfortabil, mai ales daca le incercati pentru prima data si acest lucru ar putea scadea sansele de a avea orgasm. De asemenea, daca nu va simtiti confortabil cu locul unde faceti sex, de asemenea, va fi dificil sa ajungeti la punctul culminant! 

4. Boli

Unele afectiuni cum ar fi astmul, hipertensiunea, diabetul si medicamentele, pot inhiba placerea dvs. sexuala. Va recomandam sa vizitati medicul dumneavoastra pentru a va oferi o alternativa mai buna.

5. Nu va ganditi a dvs.

Chiar vreti sa aveti un orgasm? Atunci este important sa va concentrati pe dvs. Invatati sa cereti si nu numai sa dati. Daca aveti o pozitie preferata sau stiti exact unde va place sa fiti sarutate de catre iubitul dvs., cereti-i sa o faca mai des! 

6. Depresia

Unul dintre dezavantajele depresiei este ca dauneaza performantei sexuale, deoarece va face sa va simtiti mai obositi si nu doriti sa faceti nimic. De asemenea, va va afecta stima de sine si, daca nu va simtiti increzatoare in sine, va fi mult mai greu sa ajungeti la orgasm.