6 motive pentru care ar trebui sa inviti un barbat in oras

6 motive pentru care ar trebui sa inviti un barbat in oras 6 motive pentru care ar trebui sa inviti un barbat in oras

Inca exista o multime de femei care cred ca este  lipsit de eleganta sa inviti un barbat in oras. Si asta de ce? Suntem puternice, cu cariere solide, dar tot mai trebuie sa asteptam ca un barbat sa ne dea tarcoale si sa ne scoata la o intalnire? Asta e o nebunie. Daca v-ati dorit vreodata sa invitati un barbat in oras, sau vreti sa faceti acest lucru pe viitor, esex.ro iti prezinta 6 motive pentru care ar trebui sa nu mai stati pe ganduri.

1. Ce nu te ucide te face mai puternica.

Da, este un pic infricosator. Deci iti este frica de respingere. Si da, prin respingere te poti intrista putin. Dar in final, prin respingere iti vei da seama ca nu este mare lucru. Ai patit-o – e timpul sa treci peste si sa inviti cativa barbati in oras.

2. Pentru ca vrei asta.

Din pacate, nu poti obtine mereu ceea ce iti doresti. Dar nu vei sti niciodata pana nu vei incerca. Trebuie ca intotdeauna sa lupti pentru ce vrei, indiferent de situatie.

3. Pentru ca el a flirtat cu tine si asta te innebuneste.

Daca acel tip a flirtat cu tine fara incetare, ori te place mult, ori e un magar. Daca il inviti in oras si el accepta, felicitari. Dar daca il inviti in oras si te refuza, dar continua sa flirteze cu tine, atunci stii ca este un nesimtit. felicitari, ai aflat adevarul!

4. El s-ar putea sa nu realizeze ca il placi.

La fel cum stai acolo, petrecand ceva timp cu prietenul tau cu care te cunosti de  ani buni, analizand la rece totul, gandindu-te ca el nu a facut nicio miscare pana acum, deci nu are cum sa fie interesat de tine, am o stire de ultima ora pentru tine: tipul ar putea sa gandeasca fix acelasi lucru despre tine. E o nebunie, nu? Deci doar intreaba. Sau fa o miscare. Pentru ca altfel..

5. Vei regreta daca nu vei face asta.

Dcaa vei continua doar sa flirtezi cu el (sau si mai rau, sa continui doar sa stai pe langa el) in speranta ca va intelege indiciul si totusi nu se intampla niciodata nimic, vei regreta. Te vei intreba mereu ce nu a mers. Nu exista un indiicu mai bun decat “Ai vrea sa iesim candva impreuna?”

6. Probabil nu o sa-l mai vezi niciodata .

Acets lucru nu se aplica in orice situatie, dar in cele mai multe, da. Deci, sincer, ce ai putea avea de pierdut?

Ai invitat vreodata un barbat in oras? Cum a mers?