6 locuri de vizitat în Rusia

  • Duminică, 14 Martie 2021
  • Turism

Ekaterinburg

Iekaterinburg se afla aproape de granița Europei și Asiei și este al patrulea oraș ca mărime din toată Rusia. Acesta este unul dintre cele mai bune locuri din țară pentru a merge la schi de fond, iar Parcul Național Deer Streams este un loc frumos de vizitat.

Ganina Yama este un monument minunat dedicat familiei Romanov și nu doriți să-l vedeti dacă ajungeti la Ekaterinburg

 Inelul de Aur

Inelul de Aur este o serie de orașe istorice mici dintr-o parte rurală a țării, situată la nord-estul Moscovei. Acest loc este cunoscut mai ales pentru mâncarea lor incredibilă și pentru căsuțele mici fermecătoare pe care vizitatorii le pot închiria.

Dacă doriți să faceți o excursie în mediul rural rusesc, acesta este cu siguranță locul de plecare. Este unul dintre cele mai vechi orașe din țară și este un loc fascinant de vizitat.

Irkutsk

Irkutsk a fost fondată de către cazaci încă din anii 1600, iar Munții Sayan atrag atât de mulți vizitatori în fiecare an. Acești munți oferă câteva experiențe incredibile de drumeții și de camping și puteți merge la pescuit pe lacul Baikal.

Există, de asemenea, o serie de muzee de artă și istorie pe care ar trebui să încercați să le vizitați în timp ce sunteți aici. Există multă istorie interesantă despre acest loc.

Kaliningrad

Kaliningradul este trecut cu vederea de o mulțime de oameni care planifică o călătorie în Rusia, dar merită vizitat din cauza numeroaselor sale situri istorice, monumente și muzee.

Aici veți putea afla mai multe despre rolul acestui oraș în timpul diferitelor războaie, iar orașul stațiune Svetlogorsk este în apropiere. Acesta este un oraș frumos, cu multe de oferit pentru cei care vizitează o altă țară.

 Kamchatka

Kamchatka este unul dintre cele mai frumoase locuri frumoase din Rusia și este o peninsulă care se întinde pe 1.250 km. Aici există o mulțime de activități geologice, inclusiv numeroși vulcani activi, gheizere și izvoare termale de care vă puteți bucura.

Oricine iubește să petreacă timp în natură va dori să-și facă un punct să meargă în acest loc în timp ce se află în Rusia.

Kazan

Kazan a împlinit 1000 de ani înapoi în 2005 și este cu siguranță un loc minunat de vizitat în Rusia din mai multe motive. Strada Bauman este un loc popular pentru turiști, deoarece există o mulțime de restaurante excelente, cafenele, baruri și magazine pentru a se deplasa.

Există, de asemenea, autobuze cu etaj dublu pe care puteți continua să faceți un tur al orașului pentru a vedea tot ce are de oferit.