5 sfaturi uimitoare pentru redecorarea balconului dvs

Cameră cu cea mai uimitoare priveliște, balconul a fost locul nostru de detoxifiere din totdeauna și cum ne poate lipsi să-i oferim un upgrade în această vară. În timp ce suntem cu toții ocupați să ne dezordinezem casele, este timpul să dăm o răsucire elegantă balconului tău, cu ajutorul unor decorațiuni de vară ușoare și reci și să folosim acel spațiu frumos al tău cu cele mai bune tendințe. Verile sunt despre culori strălucitoare și imprimeuri ciudate, dar în același timp, nuanțele subtile fac, de asemenea, o alegere atemporală. Cu mantra de mai puțin este mai mult, cu toții căutăm lucruri elegante și elegante, care se adaugă în cele din urmă la spațiul existent. Pentru a vă ajuta cu el, avem sfaturi uimitoare pentru a vă transforma balconul în cel mai bun loc din această vară.

Accentuați spațiul balconului cu aceste sfaturi

1. Mobilier pliabil

În timp ce vă decorați balconul, cel mai bine este să acumulați spațiul dat în mod corect. Aducerea în viață a unui balcon spațios, dar bine decorat, nu este o sarcină. Dacă nu aveți un balcon spațios, nu vă faceți griji, este foarte ușor să creați unul singur. Iar mobilierul pliabil este cel mai bun mod de ao face. Cu verile la ușă, adăugați mobilier pliabil ciudat și luminos pe balconul dvs. pentru a adăuga o culoare de culoare.

2. Ziduri de declarații

Pereții vă descriu personalitatea. Pe scurt, ele te reflectă și de ce să-ți păstrezi personalitatea până în sufragerie? Dacă sunteți cineva binecuvântat cu un perete frumos în balcon, atunci folosiți-vă abilitățile și creați un zid magnific și uimitor. Dacă ești cineva care iubește să picteze, atunci de ce nu pe perete?

3. Decor de masă

S-ar putea să aveți cel mai bun mobilier în balcon, dar decorul potrivit va ridica aspectul și nimic nu depășește farmecul decorului de masă. Haine de masă destul de subtile, cu tonuri de lumină, la piese de artă abstractă superbe cu nuanțe pastelate, adăugați o margine suplimentară balconului dvs. cu aceste alegeri de decor.

4. Plantele

Balconul nostru este incomplet fără câteva plante drăguțe. În funcție de spațiu, utilizați zona. Dacă spațiul de podea este mai mic, alegeți plante agățate în formă asimetrică sau puteți opta pentru a le așeza de-a lungul balustradei. Optează pentru ghivece cu culori deschise, albi frumoși, creme și multe altele

5. Scaune de podea

Dacă vă plictisiți de leagăn sau de scaunele de masă, atunci faceți un scaun de podea pentru o schimbare obținând o saltea confortabilă și moale. Decorează zona de relaxare cu o atmosferă colorată. Cu o cearșaf în ton deschis, alegeți perne colorate și imprimate, acestea pot accentua instantaneu întreaga setare