5 secrete pentru ca un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine

5 secrete pentru ca un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine 5 secrete pentru ca un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine

Esti indragostita de un baiat, dar nu esti sigura daca simte acelasi lucru pentru tine si vrei sa stii cum sa-l faci sa te placa?

Am cercetat si am aflat care sunt cele 5 secrete pentru a-l face pe baiatul care iti place atat de mult sa se indragosteasca de tine.

1: Ai grija de aspectul tau Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa fii super slaba, sa ai intotdeauna imbracaminte diferita, sa fii intotdeauna machiata sau sa schimbi culoarea parului la fiecare trei minute. Vreau sa spun mai degraba sa stii cum sa evidentiezi cele mai bune caracteristici ale aspectului tau.

Trebuie doar sa stiti ce fel de machiaj iti vine cel mai bine, care este coafura pe care o va iubi cu siguranta si ce haine te va face sa arati dragut si confortabili. De asemenea, o aparitie buna iti va oferi mult mai multa incredere, ceea ce te va face sa arata foarte sigura pe tine si atractiva.

2: Zambeste! Un zambet poate fi o modalitate frumoasa de a-i atrage atentia. Daca nu iti vine sa zambesti, gandeste-te la un moment frumos, iar fata ti se va schimba complet. Il vei fascina!

3. Asculta-l Barbatilor le place sa vorbeasca despre ei insisi si cred ca o fata care asculta cu atentie este pur si simplu adorabila. In concluzie, cu cat il asculti mai mult, cu atat il vei aprecia mai mult si chiar il vei face sa se indragosteasca la nebunie.

 4: Arata-i cea mai buna parte a personalitatii Arata-i tipului pe care il iubesti cu adevarat personalitatea ta si subliniaza cele mai puternice puncte.

5: Fii vesela si cu umor Cel mai bun lucru de a face un barbat sa se indragosteasca este sa fii vesela si sa te bucuri de glumele si bancurile lui. Daca arati un caracter bun, fii sigura ca se va concentra asupra ta. Pe de alta parte, daca starea ta de spirit este sumbra, cu siguranta vei ajunge sa-l indepartezi.