5 Remedii naturale naturale pentru albirea dinților

5 Remedii naturale naturale pentru albirea dinților 5 Remedii naturale naturale pentru albirea dinților
Sare

Sarea este un ingredient folosit de zeci de ani ca o modalitate eficientă de a scăpa de placa galbenă din dinți. Va trebui să faceți un amestec de sare de masă obișnuită și bicarbonat de sodiu, pe care apoi îl veți freca pe dinți. Asigurați-vă că sunteți foarte blând și acordați o atenție suplimentară, deoarece a fi prea dur cu peria vă poate deteriora gingiile și smalțul dinților.

Busuioc

Busuioc este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru dinții decolorați, dar nu toate beneficiile dentare le puteți obține. De fapt, utilizarea busuiocului sfânt poate ajuta, de asemenea, la prevenirea problemelor parodontale grave, cum ar fi pioreea. Pentru a folosi busuioc sfânt, va trebui să le lăsați să se usuce la soare timp de câteva ore. Odată ce sunt deshidratate, măcinați-le într-o pulbere și combinați-le cu pasta de dinți, pe care va trebui apoi să o folosiți zilnic. Având în vedere beneficiile sale, nu trebuie să întrerupeți și odată ce dinții galbeni au dispărut!

Merele

Merele sunt deseori susținute ca fiind super-fructe și, pe bună dreptate, având în vedere toți nutrienții pe care îi furnizează corpului nostru. Probabil că ați auzit expresia „un măr pe zi îl ține pe doctor departe”, dar probabil nu ați crezut că include medicul dentist! Așa este, mestecarea unui măr crocant o dată sau de două ori pe zi poate oferi același efect ca și spălarea dinților! În plus, proprietatea acidă a mărului acționează ca un agent de îndepărtare a petelor pentru dinții tăi. Pentru a fi clar, nu vă sugerăm să renunțați la periajul dinților. Dar mâncarea unui măr de două ori pe zi poate ajuta la clarificarea acelor pete obositoare mult mai repede!

Cărbune

Cărbunele este un alt ingredient natural care și-a crescut popularitatea în toată industria frumuseții, în principal ca purificator. Același lucru se poate spune și pentru dinții tăi. Amestecă puțină pulbere de cărbune în periuța de dinți și folosește-o așa cum ai face în mod regulat pentru a-ți face albul perlat cu adevărat alb. Dacă nu găsiți cărbune, puteți folosi pâine arsă și rozmarin ca înlocuitor.

Arbore de Neem

Margosa este mai cunoscut sub numele de copac neem și a fost folosit pentru curățarea dinților de mult timp. Ambele, frunzele și crenguța, sunt foarte eficiente împotriva decolorării dinților, dar oferă, de asemenea, o serie întreagă de beneficii pentru alte probleme dentare, cum ar fi respirația urât mirositoare, cavitățile, ulcerele gurii și multe altele. Nuiele Margosa pot fi folosite în locul periuței obișnuite - dinții ȘI mediul vă vor mulțumi pentru asta! Alternativ, puteți mesteca acele crenguțe în timpul liber pentru a scăpa rapid de dinții galbeni. Este disponibilă și pulbere de Neem, care poate fi folosită pentru a vă freca pe dinți și a se spăla cu