5 Produse de machiaj pe care trebuie sa le tii in frigider

5 Produse de machiaj pe care trebuie sa le tii in frigider 5 Produse de machiaj pe care trebuie sa le tii in frigider

Afla care sunt cele 5 produse de machiaj pe care trebuie sa le tii in frigider. Pastreaza conditia impecabila a cosmeticelor urmarind cateva reguli de baza. sa vedem care sunt produsele de machiaj pe care trebuie sa le tii in frigider conform e-joy.ro.

Cu siguranta ai observat faptul ca, formulele cremoase cand sunt tinute in caldura si umezeala tind sa se topeasca sau sa devina greu de utilizat. De aceea, este foarte important sa tii creionul dermatograf  dar si tusul de ochi in frigider.

Acest truc te ajuta sa-ti ascuti creioanele fara a irosi bucatele din produs si sa-ti construiesti un machiaj perfect fara probleme. Creioanele pe care le folosesti pentru a realiza un machiaj mai estompat si nedefinit, nu trebuie sa le tii intr-un mediu racoros ci mai degraba la temperatura camerei. Spune adio sertarului din baie si opteaza pentru un sertar din frigider sau congelator.

Pe cand makeup artistii te sfatuiesc sa tii putin rimelul clasic intre palme pentru a obtine o formula mai cremoasa, rimeul rezistent la apa trebuie tinut in frigider. Expertii ne dezvaluie faptul ca, aceste compozitii speciale contin particule active care reactioneaza intr-un mod negativ la umezeala si la temperaturile ridicate. In cazul in care iti tii rimelul in baie sau intr-un sertar din camera, nu te mira daca vei observa ca textura acestor produse de machiaj devine mai groasa si uscata.

Creionul pentru definirea sprancenelor si a buzelor

In cazul in care ai o selectie bogata de creioane de contur sau pentru definirea sprancenelor, merita sa cumperi o cutiuta speciala care poate fi depozitata in frigider. Aceste masuri simple te ajuta sa previi topirea si deteriorarea diferitelor produse de machiaj, pe care le folosesti in fiecare zi. Gandeste-te la trusa ta de makeup si la banii pe care i-ai dat cand ai achizitionat aceste item-uri pretioase.

Datorita diferentelor bruste de temperatura, cosmeticele lichide se pot strica. Doresti sa folosesti fondul de ten pe care l-ai achizitionat recent timp de cateva luni? Baga aceste produse de machiaj de baza intr-o gentuta sau cutie care poate fi tinuta in frigider. In majoritatea cazurilor trebuie sa agiti formulele lichide pentru a obtine o textura uniforma. In cazul produselor tinute in umezeala si caldura, va fi foarte greu sa obtii rezultatul dorit.

Rujul si balsamul de buze

Asculta sfatul specialistilor si tine rujurile si balsamurile tale preferat la racoare, indiferent de sezon. Aceste produse de machiaj tinute in buzunar, geanta sau in baie se pot deforma si se pot chiar si strica. In cazul in care tragedia s-a intamplat deja, incearca sa indrepti rujul si sa-l bagi la congelator pentru cateva minute. Dupa ce l-ai scos din congelator gaseste un loc acestor cosmetice ‚must have’ in frigider.