5 pozitii sexuale pentru un orgasm de vis, Incearca-le

1.Pozitia Balansoarului

Femeia sta cu spatele la partener si poate fie sa se intinda pe el, sprijinindu-se pe picioare, fie sa ingenuncheze de o parte si de alta a soldurilor partenerului sau, aceasta ultima pozitie favorizand o mai mare amplitudine a stimularii.

Avantaje:

Pozitie care ii ofera barbatului o priveliste exceptionala in ceea ce priveste penetrarea si o imagine extrem de excitanta asupra feselor si sexului partenerei.

Favorizeaza o mare amplitudine a miscarii (in special in versiunea „in genunchi”) pentru a-i oferi barbatului placerea maxima si a-i favoriza orgasmul.

Ii permite cu usurinta femeii sa-si inchipuie ca se afla cu alti parteneri.

Dezavantaje:

Unghiul de penetrare poate fi inconfortabil pentru unii barbati.

2.Pozitia Bambusului

Plecand de la pozitia Misionarului, femeia isi ridica un picior pe umarul partenerului, care isi aduce in acelasi timp genunchiul inainte. Dupa cateva momente in aceasta pozitie femeia schimba piciorul si totul se repeta. Fiecare miscare trebuie repetata de mai multe ori.

Avantaje:

0 pozitie amuzanta, originala si destul de acrobatica, recomandata cuplurilor mai indraznete.

Dezavantaje:

Stimulare limitata. Femeia trebuie sa fie extrem de supla.

3.Uniunea Sarpelui Boa

Femeia intinsa pe spate, usor intr-o parte, isi pune picioarele pe soldul partenerului. In aceasta pozitie, barbatul isi poate pozitiona penisul pentru a o penetra mai incet. Ea trebuie sa-si stranga coapsele pentru a strange penisul in vagin, inmultindu-si astfel senzatiile de placere.

Avantaje:

O pozitie originala pentru a face dragoste bland, fara graba. Recomandata pentru tantra.

Dezavantaje:

Amplitudinea si profunzimea miscarilor sunt limitate.

Exista riscul ca penisul sa iasa in mod involuntar in timpul actului daca femeia nu-I strange suficient de bine intre coapse.

4.Pozitia Carului

Intinsa pe spate, femeia se aseaza cu fesele pe marginea patului si incolaceste cu picioarele mijlocul barbatului. Partenerul ingenucheaza si o penetreaza, membrul fiind in pozitie orizontala, paralel cu axa vaginului.

Varianta: Barbatul poate sta in picioare, iar femeia se poate intinde pe spate pe un birou sau pe o masa.

Avantaje:

Alinierea orizontala a membrului si a vaginului provoaca niste senzatii diferite de cele produse de o penetrare de sus in jos.

Penetrare profunda, aducand o buna stimulare a peretilor vaginului.

Pozitie excitanta, in special pentru varianta practicata in picioare.

Dezavantaje:

Confortul si realizarea corecta a acestei pozitii depind in mare parte de inaltimea patului sau de cea a mesei.

5. Uniunea Pisicii

Plecand de la pozitia Misionarului sau de la aceea a Incalecarii, cei doi parteneri se lasa intr-o parte pentru a evita iesirile penisului.

Avantaje:

Pozitie intima si blanda care permite celor doi parteneri sa se priveasca si sa se sarute fara ca vreunul sa se simta dominat de celalalt.

Dezavantaje:

Profunzimea penetrarii si amplitudinea miscarilor sunt limitate. Riscul ca penisul sa iasa involuntar in timpul actului