5 orase pe care trebuie sa le vizitezi in Japonia

  • Duminică, 14 Martie 2021
  • Turism

Hiroshima

Hiroshima este un oraș cel mai cunoscut pentru legăturile sale cu cel de-al Doilea Război Mondial, deoarece a fost una dintre zonele care au suferit pagube devastatoare și victime provocate de bombardamentele americane în urmă cu mulți ani.

Cei care vin aici pot vizita două situri diferite ale Patrimoniului Mondial UNESCO, inclusiv Domul Bombă din Parcul Memorial al Pacii și Altarul Itsukushima. Aceste locuri vă pot ajuta să aflați mai multe despre istoria acestui loc.

Shikoku

Shikoku este cea mai mică dintre toate insulele japoneze, dar este și una dintre cele mai frumoase. Dacă sunteți în căutarea unei zone care nu va fi aglomerată și depășită de turiști, aceasta este cu siguranță una dintre opțiunile mai bune pe care le veți avea.

Cei care caută aventură vor descoperi că sunt multe de făcut aici, inclusiv drumeții pe poteci accidentate și relaxare la izvoarele fierbinți.

Nikko

Nikko este un oraș mic, dar captivant, care poate fi găsit la intrarea în Parcul Național Nikko și cu siguranță are multe de oferit. Ryuzu Falls și Mt. Nantai sunt doar două dintre reperele uimitoare naturale pe care le puteți vizita în timp ce sunteți aici.

Cei care adoră să exploreze în natură vor descoperi că acest oraș nu va dezamăgi. Acesta este un loc minunat pentru a vizita dacă sunteți în căutarea undeva pe drumul bătut.

Takayama

Takayama are tone de arhitectură tradițională japoneză interesantă și frumoasă. Există o mulțime de mici magazine minunate pe care le puteți vizita în timp ce sunteți aici, iar mâncarea este incredibilă.

Există festivaluri atât în ​​primăvară, cât și în toamnă, pe care ar trebui să încerci să le prinzi. Veți constata că aceste festivaluri au totul, de la plute mari până la spectacole muzicale în direct de care vă veți bucura cu siguranță.

Chichijima

Chichijima are o atmosferă extrem de exotică și tropicală, pe care turiștii par să iubească, iar kilometri de plaje cu nisip alb o fac un loc incredibil de frumos, să spunem cel mai puțin.

Puteți merge la înot în ocean sau pur și simplu relaxați-vă pe plajă pentru a lucra la bronzul tău. În timp ce ajungeți aici poate dura destul de mult, merită să meritați atunci când luați în considerare frumusețea sa inegalabilă.