5 locuri pe care nu le puteți rata în călătoria dvs. la Paris

  • Miercuri, 21 Aprilie 2021
  • Turism
5 locuri pe care nu le puteți rata în călătoria dvs. la Paris 5 locuri pe care nu le puteți rata în călătoria dvs. la Paris

Locuri de vizitat în Paris, Franța - 5 locuri pe care nu le puteți rata în călătoria dvs. la Paris! Paris - orașul iubirii și al luminilor arată ca un cinematograf de autor pe timp de noapte și ca un paradis strălucitor dimineața. Parisul - fără îndoială cel mai celebru oraș din Europa, poate din lume, care a fost considerat centrul cultural, comercial, politic și de modă al Europei de zeci de ani. O oprire obligatorie pentru fiecare turist în timp ce călătorește în jurul lumii!

Catedrala Notre-Dame

Această icoană pariziană merită să fie în topul acestei liste. Situată de-a lungul pitorescului râu Sena, această capodoperă gotică este considerată popular ca una dintre cele mai bune catedrale gotice de acest gen. Plimbați-vă înăuntru de la intrarea sa din față și minunați-vă de statuile din ea. Mergeți mai departe în interior pentru a vedea plafoane înalte aurite și vitralii uluitoare.

Te-ai săturat să șerpuiești? Urcați apoi pe cele 387 de trepte ale Catedralei Notre-Dame pentru o vedere panoramică a orașului. Dar fiți pregătiți să fiți alungat de sus după un timp foarte scurt, deoarece există o linie uriașă. Nu prea este o persoană pitorească? Atunci ce zici de explorarea vechii cripte de mai jos? Interior sau exterior, dedesubt sau sus; această minune arhitecturală este un lucru de văzut.

Musée du Louvre

Vizitați Parisul fără a vă aventura chiar și într-un muzeu? Asta pur și simplu nu este posibil. Deci, chiar dacă călătoria dvs. este scurtă și aveți timp să o vizitați, atunci aceasta ar trebui să fie. De ce întrebați? Acest lucru se datorează faptului că aici veți putea să vă plimbați și să vizionați un total total de aproximativ 35.000 de opere de artă. La Luvru veți găsi totul, de la sculpturi antice grecești până la morminte ale mumiei egiptene și capodopere de pictură.

Asigurați-vă că vă opriți prin clasici precum „Libertatea conducând oamenii” a lui Eugene Delacroix și sculpturi precum Venus de Milo, Victoria înaripată a Samotraciei și, bineînțeles, cea mai faimoasă pictură din lume - Monalisa de Leonardo da Vinci. Dar nu purtați doar curiozitatea pentru călătorie; aduce o mulțime de timp și răbdare, de asemenea, pentru că mulțimile sunt sigur că te vor atrage. Dar totuși, o astfel de bijuterie nu trebuie ratată.

Turnul Eiffel

Cum putem vorbi despre Paris fără să menționăm Turnul Eiffel ? Construită la Târgul Mondial din 1889, această structură a scăpat de discuțiile de demolare de două ori și a devenit măreția Parisului. Așa că mergeți până la primul etaj al acestei frumuseți sau scăpați de bătăi de cap și luați liftul pentru a vedea panorama orașului.

Sunt sigur că nu îți va plăcea să stai la rânduri la rândul tău, așa că scapă de necazuri rezervându-ți biletele online pe site-ul Turnului Eiffel. Dar rețineți că biletele sunt costisitoare. Așa că păstrează-ți buzunarele voluminoase. Un sfat pentru profesioniști - Faceți o călătorie și noaptea. Nu doriți să pierdeți luminile intermitente colorate care luminează această mărinimie stabilită de-a lungul cerului nocturn.

Le Marais

Doriți să faceți o călătorie înapoi în Parisul medieval? Deși nu există încă mașină de timp, dar puteți obține acea atmosferă în timp ce vă plimbați pe străzi pietruite și vizitați curți, precum și arhitecturi impunătoare de piatră într-unul dintre cele mai vechi cartiere din Paris - Le Marais . Dar nu vă lăsați păcăliți, acest loc a găzduit mai multe culturi.

Fusesem centrul evreiesc al orașului din secolul al XIII-lea. Faceți o plimbare de-a lungul străzii des Rosiers și s-ar putea să obțineți o mireasmă a acelei culturi în brutăriile și delicatese din vechea școală. În timp ce vă referiți la mâncare, nu ratați falafelul său, precum și galeriile de artă și muzeele izbitoare. Vânătorii de antichități vor găsi comori în numeroasele sale magazine de epocă. Cel mai bun mod de a vă bucura de acest loc este mersul pe jos și, prin urmare, este foarte recomandat să vă alăturați unui tur de mers pe jos.

Marea Moschee

Construită în 1926 și situată în Cartierul Latin, Marea Moschee este perfectă doar pentru a lua o ceașcă de ceai și a sta în cafeneaua din curte, plină de decorațiuni mozaice și frunzișuri înălțătoare înălțătoare.

O bogată cultură istorică nu se găsește doar în muzee și capcane turistice; este, de asemenea, ascuns în locuri mici care se estompează. Așadar, trebuie doar să vă relaxați la acest hangout.