5 Locuri de vizitat in Canada

  • Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
  • Turism
5 Locuri de vizitat in Canada 5 Locuri de vizitat in Canada

Cele mai bune locuri de vizitat în Canada! Canada este o destinație excelentă pentru o vacanță, deoarece există o serie de zone frumoase, cu multe lucruri de văzut și de făcut. Indiferent dacă doriți să mergeți la cumpărături în oraș sau să faceți drumeții prin câteva păduri dese și frumoase. Țara asta are totul.

Cu cât veți afla mai multe despre Canada, cu atât veți avea mai multe șanse să o alegeți pentru următoarea dvs. escapadă. Canada are unele dintre cele mai frumoase pustii din America de Nord și este doar un lucru care atrage atât de mulți oameni din întreaga lume.

Lacul Maligne

Lacul Maligne poate fi găsit în Munții Stâncoși din interiorul granițelor Parcului Național Jasper. Acest loc oferă unele dintre cele mai idilice peisaje din toată Canada.

Peste tot sunt molizi frumoși și locuri de campare, precum și trasee de drumeții. Este destinația perfectă pentru cei cărora le place să petreacă timpul în aer liber. Există un lac mare, care este perfect și pentru pescuit și înot.

Insula Hornby

Insula Hornby este amplasată în apele cristaline ale strâmtorii Georgiei în Marea Salish, care cade undeva între continent și insula Vancouver.

Populația acestei zone a crescut constant în ultimul deceniu, deoarece oferă un peisaj atât de superb. Există păduri luxuriante și multe mile de trasee de drumeții pentru a vă bucura aici.

Lacul Cheakamus

Lacul Cheakamus este un lac mic, dar frumos, în Parcul Provincial Garibaldi, care atrage mulți turiști în fiecare an datorită peisajului său incredibil de idilic.

Munții uriași nu fac decât să adauge la estetica uimitoare a acestui peisaj. Este locul perfect pentru a face drumeții și înot în lunile mai calde. Dacă doriți să faceți o călătorie cu adevărat memorabilă undeva drăguță, Lacul Cheakamus este o destinație excelentă de luat în considerare.

Parcul Național Forillon

Parcul Național Forillon are unii dintre cei mai maiestuosi munți din toată Canada. Poate fi găsit în mijlocul golfului Gaspe și al Golfului Sfântul Laurențiu din Quebec.

Există o serie de trasee excelente pentru drumeții, iar plajele sunt absolut uimitoare. Un ecosistem extrem de diversificat aici este locul ideal pentru oricine iubește natura.

Lacul Moraine

Lacul Moraine este încă un alt loc frumos din Canada, iar apele sale sunt un loc popular pentru pescarii din întreaga lume. Există multe trasee excelente pentru drumeții, dar ar trebui să fii pregătit pentru un antrenament destul de mare.

Dacă sunteți în căutarea unui loc ideal pentru a face câteva fotografii izbitoare, cu siguranță veți dori să vizitați Lacul Moraine. Lacul Moraine este situat lângă Lacul Louise, în Parcul Național Banff, în Valea celor Zece Vârfuri.