5 frumoase destinații montane din America de Nord

5 frumoase destinații montane din America de Nord 5 frumoase destinații montane din America de Nord

ncă de pe vremuri, munții au rămas simbolici, adesea recunoscuți drept domeniul divinității și un loc pentru perspicacitate și introspecție. Fie că sunteți în căutarea unei destinații montane pentru sporturi în aer liber, plimbări de agrement sau peisaje uimitoare, aceste alegeri includ destinații clasice pentru confortul dumneavoastră. Și mai mult, veți găsi mult mai mult decât simpla experiență în aerul montan, drumeții, cumpărături, explorare, schi și alte câteva opțiuni la dispoziția dumneavoastră.

Mai jos este o listă cu cele cinci frumoase destinații montane din America de Nord pe care trebuie să le vezi cel puțin în viața ta.

Stowe, Vermont

În timp ce Stowe este foarte recunoscut pentru activitățile de schi, vă puteți bucura de multe altele aici. Acestea includ activități de iarnă, cum ar fi rachete de zăpadă, patinaj pe gheață și snowmobil. Și nu este limitat doar la iarnă, nu. În lunile de vară, există multe lucruri pentru a vă răsfăța: zeci de facilități de agrement pentru a vă umple zilele, inclusiv muzee, magazine și galerii de artă.

Asheville, Carolina de Nord

Ai auzit vreodată de un munte cu o personalitate ciudată? Ei bine, Asheville te va scoate din minte. În Asheville există mult mai mult decât Biltmore Estate, cea mai mare casă din Statele Unite, pentru care este foarte cunoscută. Ocupați-vă timpul de vacanță cu trasee, stânci și piste de schi.

Telluride, colorado

În timp ce Telluride poate să nu fie o destinație ușor de atins, atrage turiști de la an la an din motive excelente. Telluride combină carisma micului oraș de munte cu facilitățile orașelor mari și a reușit să-și păstreze suficientă identitate din fostul oraș de mină.

Poconos, Pennsylvania

Gândește-te la toate activitățile în care ai vrea să te angajezi: ciclism montan, schi, drumeții, călărie, sporturi nautice, așa-i așa! Poconos are totul. Obțineți șansa de a vă bucura de un curs de gătit, de a vizita muzeul sau situl istoric sau pur și simplu să savurați o masă bună în timp ce vă aflați în această destinație. Și când cade noaptea, un cazinou sau o trupă așteaptă să-l încununeze pe tot!

Whistler, British Columbia

După ce ați găzduit diverse evenimente pentru Jocurile Olimpice din 2010, vă așteptați să întâlniți facilități pentru sporturi de iarnă de talie mondială. Whistler găzduiește unul dintre cele mai incredibile parcuri de mountain bike din lume. Indiferent de anotimp sau de cât de speciale pot fi activitățile dvs. în aer liber, Whistler este una dintre destinațiile preferate.