5 beneficii ale masajului la domiciliu

Terapia de masaj la domiciliu a devenit din ce în ce mai populară în ultimii cinci ani. De ce? Având un masaj în confortul propriei case, camera de hotel sau birou scoate din dificultate programarea unui masaj și are multe alte avantaje.

Masajul în casă este un serviciu de masaj mobil care vă oferă toate avantajele terapiei de masaj. Indiferent dacă sunteți acasă sau la birou, sunteți în stare să apelați pur și simplu la terapeutul dvs. de masaj fără să va ridicati chiar de pe scaun și înainte de a ști veți primi ameliorarea stresului de care aveți nevoie iar mușchii și durerea capului dvs. vor fii o amintire. Acum puteți continua responsabilitățile zilnice cu energie, claritate și a fi mai productiv decât credeți că este posibil.

1. Fără timp pierdut

Nu este nevoie să plecați de acasă atunci când aveți nevoie de puțină relaxare. Evitați traficul, sălile de așteptare și stresul asociate cu mersul la spa. Programează-ți masajul atunci când vrei, fără să iei cont în timp suplimentar pentru călătorii și săli de așteptare.

2. Relaxare post masaj

În loc să conduci acasă și să-ți întrerupi relaxarea, poți să te așezi în confortul propriei case după masaj. Un masaj în casă vă permite să vă prelungiți beneficiile de relaxare. Puteți să vă programați masajul la sfârșitul zilei și să vă retrageți seara sau să faceți o baie frumoasă după masaj.

3. Experimentează o relaxare mai profundă în casa ta

Pentru a experimenta o relaxare mai profundă, trebuie să vă retrageți din mediul extern. Adesea, atunci când călătorești într-o altă locație pentru a primi un masaj, simțurile tale sunt în alertă ridicată din cauza noului spațiu. Când primiți un masaj în confortul propriei case, sunteți în stare să vă relaxați mai repede și să beneficiați de maximul dvs.4. Masaje de calitateLa spa, terapeuții pot avea maximum 7 clienți pe zi. De obicei, au aproximativ 15 minute între clienți pentru a schimba foile și a se pregăti pentru următorul client. În general, masajele pe care le conferă scade calitatea odată cu trecerea zilei. Călătorind terapeuți de masaj, trebuie să factor în timpul de călătorie între numiri , astfel , în general , acestea dau mai puține masaje într - o zi și au o multime de timp între clienți , astfel încât să primiți cel mai mare masaj de calitate.

5. Atenție personalizată

Terapeuții de masaj la domiciliu au în mod natural mai multe informații despre nevoile dvs. personale pentru serviciile lor, văzând împrejurimile și atmosfera de acasă. Interacționezi direct cu terapeutul de masaj care îți va oferi masajul în locul unui recepționer la spa. Prin această interacțiune, terapeutul de masaj poate afla despre preferințele personale pentru a vă oferi cel mai bun masaj posibil.