4 motive pentru care generatoarele diesel sunt cele mai utile in companii si centre comerciale

4 motive pentru care generatoarele diesel sunt cele mai utile in companii si centre comerciale 4 motive pentru care generatoarele diesel sunt cele mai utile in companii si centre comerciale

Centrele comerciale si companiile sunt unele dintre cele mai vizitate locuri, pentru ca aici vin numeroase persoane sa cumpere diverse produse, sa rezolve anumite probleme si chiar sa se relaxeze, in spatii precum mall sau alte centre comerciale de dimensiuni mari. Atunci cand apar intreruperile de curent, daca nu exista un generator motorina care sa preia functionarea instalatiei de curent electric, vei obtine o imagine nu tocmai favorabila in fata acestor persoane si chiar vei pierde clienti.

Cu un generator pe motorina activitatea continua atunci cand se intrerupe curentul

Sa ne imaginam ca detii sau esti managerul unei banci. In momentul in care clientii sunt inauntru pentru diverse servicii, inclusiv pentru credite, in cazul in care curentul se intrerupe si nu ai o solutie de rezerva, va trebui sa lasi toti oamenii sa astepte. Sunt si persoane care te vor intelege, dar sunt si persoane care vor cauta sa renunte cat mai repede la serviciile tale. Gandeste-te la cei care vor sa isi reseteze pinul de la card sau la cei care au nevoie de un document urgent si pe care nu ii vei putea ajuta la timp. De asemenea, cei care au nevoie de un credit urgent vor pleca la urmatoarea banca, mai exact la una care are curent si care ii poate ajuta. Cu un generator motorina aceste probleme nu vor exista.

Te protejezi de problemele de securitate

Avand un generator de curent pe motorina, te poti proteja in mod eficient de penele de curent si de problemele de securitate. Daca in compania ta sunt anumite zone ce pot fi accesate doar cu un card de securitate, cu amprenta sau in alte moduri automate cu ajutorul elementelor doveditoare, care atesta ca poti fi prezent in spatiul respectiv, atunci cand apar penele de curent este posibil ca aceste sisteme automatizate sa deschida usile. Este recomandat ca inainte de a instala un astfel de sistem sa te interesezi cum functioneaza pentru a sti la ce sa te astepti. In aceasta situatie, accesul in zonele respective va fi liber, ceea ce inseamna ca poti descoperi ca au ajuns in interior persoane neautorizate.

Nu exista riscuri de pierdere a informatiilor

Atunci cand apar pene de curent, sistemele informatice sunt supuse unui risc. In unele conditii se pot pierde date importante, pe care iti va fi greu sau imposibil sa le recuperezi. In acest caz, este recomandat sa ai un generator diesel care sa preia imediat rolul retelei clasice de curent electric si care sa contribuie la continuarea activitatii.

Nu pierzi parteneri de afaceri si clienti

Cand vorbim de exemplu de centre comerciale, acestea gazduiesc de cele mai multe ori alte firme care isi vor desfasura activitatea in spatiul respectiv. Daca nu le asiguri un generator de curent diesel care sa preia imediat sarcina retelei normale de curent, ei vor alege alte spatii din alte zone, unde au facilitatea de a nu depinde de vremea de afara pentru a lucra, sau de alte aspecte care duc la intreruperea curentului electric.