4 Mituri despre demararea propriei afaceri si lista firme de succes!

1.     Ai nevoie de multi bani ca sa incepi o afacere. – Fals.

Acesta este un prim mit legat de inceperea unei afaceri. Exista o multime de afaceri pe care le puteti incepe de la zero fara bani. Practic puteti incepe afacerea de vis fara niciun ban. Pe unlink.ro gasesti o lista firme care au succes in romania cu bani putini.

2.     Ai nevoie de timp ca sa incepi o afacere. – Fals.

Acesta este inca un mit despre demararea unei afaceri. Poti sa te ocupi de afacere in weekend sau dupa serviciu. E nevoie doar de cateva saptamani ca sa poti sa-ti pui la punct detaliile pentru afacerea pe care vrei sa o pornesti. Poti sa faceti acest lucru inclusiv in vacanta de vara, ca student, pe lista firme gasesti foarte multe exemple care te pot ajuta.

3.     Ai nevoie de experienta ca sa pornesti o afacere. – Fals.

Este adevarat ca te poti obisnui mai usor cu specificul unei afaceri atunci cand ai experienta, dar la fel de bine poti porni un business fara sa ai experienta. De fapt, in acest al doilea caz tinzi sa fii mai atent la detalii si oportunitati.Este de dorit sa ai experienta in domeniul in care vrei sa fructifici o idee, dar la fel de bine poti incepe totul de la zero. Pentru multe afaceri, experienta nu este necesarea.In plus, puteti invata multe detalii legate de un business. Datorita comunicatiei digitale si tehnologiei puteti avea acces la o multime de resurse, idei si chiar testimoniale din partea altor antreprenori care au testat acea idee in alt colt de lume.

4.     Nu ar trebui sa incepi un business daca ai un job cu norma intreaga. – Fals

Multi antreprenori de succes va recomanda sa va pastrati locul de munca prezent pana cand noua afacere incepe sa devina stabila.Puteti rezolva lucrurile critice dupa probabil de la serviciu,iar in momentul in care simtiti ca afacerea devine suficient de profitabila puteti renunta la jobul cu norma intreaga pentru a va concentra mai mult pe ideea dumneavoastra.Dar pentru mai multa siguranta este de preferat sa nu faceti acest lucru imediat ce demarati afacerea.Asteptati ca ea sa inceapa sa produca rezultate pozitive pentru ca altfel riscati sa va pierdeti jobul, nereusind in afacerea pe care v-ati propus-o.

In general este sanatos pentru afacerile mici sa se dezvolte incet, dar sanatos.In primul rand, studiati modul in care puteti porni o afacere.Apoi, planificati totul incet cu incet si cu atentie. Cand intr-un final va lansati afacerea, este vine ca in continuare sa testati, sa analizati, sa revizuiti si sa testati din nou.

Azi exista oportunitati puternice de business, iar daca ai o idee buna si-ti doresti sa devii antreprenor, chiar poti reusi acest lucru, daca ai o afacere intra pe lista firme de pe unlink.ro si inscrie gratuit afacerea ta.