4 cele mai bune băuturi pentru recuperarea după antrenament

Pentru a obține beneficiile maxime ale acestor burpee și genuflexiuni, este important să fii atent la modul în care îți alimentezi corpul după antrenament. Se pare că atunci când vine vorba de băuturi, chiar nu trebuie să te ții de apa plată. Iată care sunt cele mai bune băuturi pe care să le bei după efort.

Ciocolata cu lapte

Vești bune pentru toți iubitorii de ciocolată. Potrivit experților, laptele cu ciocolată este o băutură excelentă după antrenament, deoarece este bogat în proteine ​​și carbohidrați care ajută la refacerea organismului, precum și în mulți nutrienți importanți.

Suc de cocos

Nu numai că apa de cocos este răcoritoare, dar conține și magneziu și potasiu, care se pierd de obicei prin transpirație. Deoarece apa de nucă de cocos nu conține carbohidrați, modalitatea ideală de a o bea după un antrenament este să o adaugi într-un smoothie sau un shake.

Suc de portocale

Sucul de portocale nu trebuie rezervat doar pentru micul dejun. Este o altă băutură răcoritoare și delicioasă, plină de potasiu, precum și de vitamina C care întărește imunitatea.

Ceai

Cercetările arată că atât ceaiul verde, cât și ceaiul negru sunt eficiente în reducerea durerilor musculare și recuperarea mai rapidă a forței musculare, făcând din ceai o băutură excelentă după antrenament.