3 zodii care sunt cele mai bune la sex

3 zodii care sunt cele mai bune la sex 3 zodii care sunt cele mai bune la sex

Potrivit astrologiei, unele zodii sunt mai mult sau mai putin senzuale si legate de sex, dar exista trei tipuri specifice care sunt considerate adevaratii iubiti ai Zodiacului. Aflati care sunt semnele care garanteaza momente de neuitat, deoarece stiu exact cum sa preia controlul.

 

Sexul si excitarea, au cinci parti majore, fizice, verbale, vizuale, emotionale si spirituale. Toate cinci fac sexul o experienta fericita. Unii oameni prefera sa le foloseasca pe toate cinci, iar altii sunt mai entuziasmati de doar una sau doua.

 

Horoscopul va poate ajuta sa descoperiti cum sa puteti aduce experientele sexuale la un nou nivel in viata voastra. Semnul dvs. de soare este doar o parte din ceea ce va face sexy si cat de sexy puteti fi in pat. Unii oameni iubesc sexul, iar altii prefera o experienta mai senzuala si mai blanda. Sexul are de a face cu viteza si forta, comunicarea si actiunea fizica bruta. Cand faci ceea ce iti place, poti continua sa ai experiente sexuale placute pe tot parcursul vietii tale.

 

3 zodii care sunt cele mai bune la sex

Berbec: implicati si misteriosi, berbecii sunt considerati de neuitat in pat pentru capacitatea lor de a-si surprinde partenerii cu pozitii si tactici diferite. Ei sunt stapani chiar si in practicile cele mai banale, transformand orice actiune intr-una memorabila.

 

Scorpion: Cunoscut ca fiind cel mai sexual semn al Zodiacului, el lasa orice partener fara respiratie si lipsit de cuvinte dupa o relatie intima. Scorpionii isi dau trupul si sufletul si sunt intotdeauna dispusi sa incerce noi experimente, jocuri sexuale si fantezii. Nici macar nu iau o pauza pana cand cealalta persoana nu este complet multumita.

 

Varsator: Pentru Varsatori, sexul merge mult dincolo de contactul fizic si ar trebui sa fie o experienta senzoriala care este intotdeauna de neuitat. De aceea, ei imping granitele placerii la maxim si sunt capabili sa-si convinga partenerii sa fie complet liberi si creativi in pat