3 modalitati inedite de a purta bijuteriile

Fie ca vorbim despre femei, fie ca vorbim de barbati, orice om, indiferent de varsta, detine in colectia personala cel putin cateva bijuterii care ajuta nu doar la stilizarea tinutei si la cresterea moralului, cat si la conturarea propriei personalitati. Dar stiai ca aceste bijuterii pot fi folosite si in diferite alte modalitati fata de cele pe care le porti in prezent?

 

Ei bine, prin intermediul acestui material vei afla cat de creativ poti fi cu accesoriile tale astfel incat sa te bucuri si mai mult timp de ele si sa le porti intr-un mod divers, folosindu-le la potentialul lor maxim.

 

3 modalitati inedite de a-ti purta bijuteriile

 

1. Accesorii pentru genti

Acest truc este adresat in special doamnelor, carora le face placere sa-si accesorizeze tinutele intr-un mod inedit si sa iasa din tipare cu fiecare aparitie.

Poti de exemplu sa te folosesti de un lant, o bratara sau un cercel de dimensiuni mai mari, pentru a-ti accesoriza inclusiv geanta sau rucsacul. Poti imbraca manerele in lantul respectiv, sau il poti agata de manere, de fasiile de material, astfel incat acestea sa se transforme intr-un accesoriu estetic extra.

 

2. Accesorii pentru haine

Poti de asemenea sa-ti refolosesti bijuteriile mai vechi pentru accesorizarea hainelor intr-un mod inedit. De pilda, daca ai ramas cu un singur cercel disponibil, il poti folosi pe post de brosa, pentru a-ti accesoriza top-urile. Lanturile pot fi folosite pe post de bretele sau le poti amplasa dintr-un loc in altul, astfel incat sa-ti umpli hainele (tricourile, paltoanele, blugii etc.) cu diferite accesorii. Le poti amplasa prin coasere sau sa te folosesti de sistemul lor de inchidere.

 

3. Accesorii pentru par

Nu ai nevoie de accesorii speciale pentru par cand iti poti transforma si reinventa bijuteriile preferate sau cele care au o vechime indelungata. Le poti lipi cu ajutorul unui super glue sau a unui pistol de lipit pe agrafele de par sau sa-ti imbraci o coronita in material, pe care ulterior s-o accesorizezi extra  cu o parte din bijuteriile tale. In acest mod ii poti da coafurii tale o nota suplimentara de eleganta si de personalitate.