3 lucruri pe care trebuie sa le stii cand cumperi parfumuri dama

3 lucruri pe care trebuie sa le stii cand cumperi parfumuri dama 3 lucruri pe care trebuie sa le stii cand cumperi parfumuri dama

Sa gasesti parfumul potrivit pentru cineva poate fi o munca mai greu de facut.

Daca vrei sa ii cumperi iubitei tale parfumul pe care o sa il adore, trebuie sa ti cont de cateva lucruri importante. Nu este de ajuns doar sa intri pe site-uri cu parfumuri dama si sa alegi primul parfum pe care il gasesti si sa alegi rapid un cadou care poate nu o sa fie pe placul celei caruia ii faci cadoul.

Daca deja stii ce parfumuri isi doreste, poti doar sa ii cumperi unul din cele pe care are la lista de dorinte, dar daca nu stii, atunci cele 3 reguli de mai jos sunt facute special pentru tine ca sa te ajute sa gasesti un parfum potrivit pe care doamna ta sa il poarte cu bucurie.

In primul rand, tine cont de personalitatea celei pentru care alegi cadoul. Daca este o fire timida sau o personalitate puternica si expresiva.

O doamna de cariera sau o iubitoare de arta si de natura. Gandeste-te care ar fi situatiile in care ar putea sa poarte parfumul si alege in functie de asta.

Nu este nevoie sa ii cumperi din prima cea mai mare sticluta de parfum. Un parfum cu o sticluta mica de un gramaj mic, este potrivita pentru a fi purtata in orice geanta, o poate lua cu ea oriunde pentru a-si reimprospata parfumul ori de cate ori simte nevoia.

O sticluta mica o ajuta sa descopere aroma unui nou parfum si sa decida daca mai ar vrea si o versiune mai mare atunci cand cel de la tine v-a fi gata. Ii poti cumpara si lotiunea de corp din aceasi gama cu parfumul pentru ca aroma sa reziste si mai mult pe piele.

Un lucru pe care ar fi bine sa il ti in seama este sa te gandesti la parfumurile pe care ea le poarta in mod regulat.

Astfel iti poti da seama care sunt notele de parfumuri dama pe care ea le apreciaza, poate ii plac parfumurile cu note florale sau fructate sau poate cele cu note citrice.

Incearca sa iti dai seama care note de baza le apreciaza dintr-un parfum si abia apoi poti trece pe la raftul de parfumuri dama si alegi un parfum adecvat.

Poti alege chiar si un set cadou care sa includa o lotiune de corp, un parfum si poate chiar un gel de dus din aceasi gama de parfumuri dama de care cu siguranta ea v-a fi multumita, avantajul acestor seturi este ca deja sunt ambalate frumos si nu mai e nevoie sa cauti si un ambalaj potrivit.

Sper ca acest ghid iti este de folos si o sa poti incepe mult mai hotarat si mai decis cautarea acelor parfumuri dama pe care ea o sa le poarte cu drag.