3 idei deosebite de cadouri

Ai o zi aniversara, dar nu stii ce sa oferi in dar? Atunci iti venim noi in ajutor cu 3 idei de cadouri cu care nu poti da gres.

 

1. Obiecte cu rol practic si decorativ

Intotdeauna vor fi binevenite in casa o serie de accesorii noi. Dar daca tot ai nevoie de un cadou special, de ce n-ar fi personalizate?

Totodata, se va putea bucura si de rolul lor practic, dincolo de impactul estetic. Astfel, poti apela pentru covorase si presuri personalizate, pentru borcane sau vaze personalizate, o pusculita sau un suport diverse etc.

 

2. Vouchere personalizate

Daca-i face placere sa mearga adesea la cumparaturi, cu siguranta nu vei da gres alegand un voucher. Ba mai mult, cu un voucher personalizat vei face senzatie, persoana iubita fiind mai mandra ca niciodata sa afiseze un astfel de cupon care-i etaleaza numele, la magazinul preferat.

Un gest mai simbolic, dar la fel de efect, pot fi si acele seturi de vouchere personalizate la care poate apela pentru a schimba atmosfera din locuinta sau ritualurile zilnice (vouchere cu provocari).

 

3. Pernute personalizate

Una din cele mai populare idei de cadouri personalizate sunt aceste pernute care insotesc chipul persoanei dragi chiar si atunci cand aceasta se odihneste. Este o adevarata incantare sa te trezesti alaturi de cel drag sau sa-i surprinzi chipul si sa retraiesti clipele de neuitat alaturi de aceasta in fiecare dimineata, atunci cand surprinzi imprimeul superb si mesajul motivational de pe fata de perna.

Pernutele personalizate raman asadar una dintre cele mai practice idei de cadouri personalizate, dar si una dintre cele mai surprinzatoare piese decorative ce poate fi adaugata intr-o colectie. Astfel, oamenii frumosi vor fi pretutindeni alaturi de sufletul fiecaruia dintre noi, chiar si peste ani si ani.