3 Idei cadouri barbati,Pentru iubitul tau de la distanta

Nu este niciun secret: sa ai o relatie la distanta poate fi intr-adevar extrem de provocator si tentant. Totusi, acest lucru te obliga cumva sa fiti putin mai creativi in modul in care comunicati si cu darurile pe care vi le trimiteti reciproc. Concentreaza-te pe trimiterea de cadouri care au puterea de a asterne un zambet pe fata celui care le primeste, dar alege si ceva care sa-i arate cat de mult tii la el si ca de abia astepti sa va intalniti.

1. Memento-uri

Creaza un calendat cu poze cu voi doi si trimite-i-l partenerului tau. Marcheaza toate datele importante pentru relatia voastra, inclusiv aniversarea zilei voastre de nastere, primul vostru sarut si ziua in care ati devenit oficial iubiti. In plus, incercuieste datele din calendar cand planuiti sa va vedeti. Scrie mesaje simpatice care sa arate entuziasmul tau. O alta idee de cadou este sa-i trimiti un calendar care sa-i permita sa numere zilele pana cand va veti intalni din nou. Poti alege un calendar cu numaratoare inversa pentru orice perioada de timp, dar scrie ceva dulce in legatura cu momentul in care il vei vedea din nou. De exemplu, in ziua 10 poti sa scrii "10 zile pana cand te voi acoperi de sarutari".

2. Cadouri romantice pentru iubitul tau de la distanta

Gesturile romantice clasice nu se vor demoda niciodata. Trimite-i iubitului tau o scrisoare scrisa de mana si spune-i cat de mult il pretuiesti si iubesti. Acesta ar putea fi inceputul unei corespondente scrise de mana intre voi doi, iar acest lucru va adauga un element nostalgic de dragoste relatiei voastre. Daca iubitul tau se plange ca nu a avut cea mai grozava perioada, cel mai frumos cadou va fi un bilet de autobuz, autocar sau avion pentru a merge la el si pentru a-i face o surpriza neasteptata. Imagineaza-ti cum se va simti cand va veni acasa dupa o zi lunga de la serviciu si te va gasi pe tine acolo, asteptandu-l.

3. Un curs cadou

Arata-i prietenului tau ca il cunosti bine si surprinde-l cu un cadou abonament o data pe luna la un curs pe care el l-ar indragi. De exemplu, daca el considera ca este un wine connoisseur, ofera-i cadou un curs la un club de vinuri. Daca ii place sa escaladeze, ofera-i cadou un curs de escaladare interioara. Exista o multime de astfel de cluburi si cursuri de cultivare a pasiunilor (gatit, yoga, cantat la un instrument muzical etc).

Poate fi greu sa ai o relatie la distanta, dar este si frumos. Condimentati-o cu darurile potrivite.