3 dintre cele mai rapide mașini electrice

Cine a crezut că va veni ziua când mașinile electrice vor alerga pe scara de 0-60 mph? La început, am fi putut vedea cu toții aceste vehicule ca înlocuitori care economisesc energie, dar poate că este timpul să le vedem pentru ceea ce sunt cu adevărat - viitorul mașinilor electrice și al mașinilor în general. Iată 3 dintre cele mai rapide mașini electrice de pe piață în acest moment.

Chevrolet Bolt EV: 0-60 mph în 6,5 secunde

Este puțin, deci ce? Nu cumva dinamita vine în pachete mici? Dar la fel și bubblegum, dar aici nu este rostul. Pentru cei care se îngrijorează că Chevrolet a făcut un pas secundar de la a fi impresionanta mașină americană de odinioară, luați o gură de aer și măsurați avantajele de a avea un vehicul care poate parcurge mai mult de 200 de mile pe un rezervor gol. Prețul este aproape de 30.000 de dolari, ceea ce înseamnă că va răsplăti pe termen lung. Fără benzină, oameni buni!

Jaguar I-Pace: 0-62 mph = 4,8 secunde

Nu există nicio îndoială despre reputația și istoria lui Jaguar în departamentul auto. Mașinile electrice păreau un concept îndepărtat față de mașina superstar, încărcată cu piele, cromată, dar cremă, dar Jaguar a dat atenție unei noi chemări. Jaguar I-Pace nu este doar o mașină maiestuoasă, plană; este, de asemenea, un SUV rapid care va întoarce capetele mai repede decât cameo-ul Sofia Vergara din The Three Stooges 

Tesla Model S P100D: 0-60 mph = 2,5 secunde

Ah, dar, desigur, o Tesla ar intra pe această listă! Este o mașină simplă, într-un anumit sens, dar este și „cea mai bună mașină” - conform Tesla. Este mai sigur decât o suzetă rezistentă la bebeluși și mai rapid decât mâna unui copil de cinci ani într-un festival de fondu gratuit pentru toți! Trebuie să vă reamintim că vorbim despre o mașină electrică? Probabil. Superioritate aerodinamică laudă, coeficientul de tracțiune cel mai scăzut absolut de pe planeta Pământ și un design frumos, nu este un concurent echitabil pentru alții de pe piață, precum Mercedes și BMW.

Mașini electrice pentru câștig

Chiar dacă nu toate mașinile electrice merită banii (bine, puțin mai mult) pe care îi cheltuiți pentru ele, majoritatea sunt. Nu vă gândiți doar la impactul redus pe care îl va avea vehiculul dvs. asupra mediului înconjurător, luați în considerare defectul pe termen lung pe care îl veți evita în contul dvs. bancar. Liniștea și confortul sunt promisiuni pe care multe mașini electrice le pot garanta, dar aceste trei vehicule vă vor asigura că navigați cu stil și mult mai repede decât majoritatea mașinilor de pe drum ... chiar și cele care nu au făcut saltul la electricitate.