3 cele mai frecvente intrebari despre Antivirus

In ziua de astazi, un software antivirus pe calculatorul dvs. este important, dar cu atat de multe optiuni este greu de stiut ce produs sa alegem. Am compilat o lista cu cele mai bune produse antivirus in care puteti avea incredere pe baza unor cercetari ample.

Care sunt cele mai bune produse antivirus?

Exista atat de multi furnizori de antivirus pe piata care se specializeaza in multe lucruri diferite, deci este greu de spus care este potrivit pentru noi. Majoritatea produselor antivirus utilizeaza aceeasi tehnologie pentru localizarea si eliminarea virusilor, astfel incat oricare dintre branduri va oferi cea mai buna protectie a mesei. Va recomandam intotdeauna sa cautati un produs care sa fie construit pentru a elimina virusi, malware, adware, deoarece multi dintre ei se specializeaza doar pe unul. De asemenea, nu va recomandam sa cheltuiti foarte mult pe antivirus, produsele precum TotalAV includ acelasi nivel de protectie ca orice alt antivirus la o mica parte din pret.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale unui antivirus?

Toate caracteristicile principale sunt importante, deoarece acestea functioneaza impreuna pentru a va mentine sistemul in siguranta de catre infractorii cibernetici. Cel putin, ar trebui sa va asigurati ca folositi un produs care include un scaner de virusi in timp real, firewall, protectie adware, securitate in navigarea in conditii de siguranta – acestea ar trebui sa va protejeze.

Antivirusul ma protejeaza impotriva furtului de identitate?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari din ultimele luni, deoarece furtul de identitate este numit cea mai rapida crestere a criminalitatii globale care afecteaza 2 din 5 persoane. In timp ce Antivirus va protejeaza de atacurile cibernetice care va pot fura datele personale, acesta nu va monitorizeaza identitatea si nu va ajuta in cazul in care identitatea dvs. este compromisa. Unii furnizori au incheiat un parteneriat cu birourile de credit pentru a furniza clientilor servicii de protectie a identitatii.