3 avantaje pe care le ai atunci cand alegi o firma de transport moloz

Trecerea sezonului rece aduce cu el si o multime de noi proiecte si idei care urmeaza sa fie aplicate cand vine caldura. Fie ca e vorba de schimbatul gresiei din bucatarie sau curatarea terasei si a gradinii, orice lucrare in casa sau in gradina lasa in urma o cantitate considerabila de deseuri pe care nu le poti arunca la tomberon. In multe orase din tara amenzile pentru aruncarea in mod necorespunzator a deseurilor rezultate din urma renovarilor sunt foarte mari. Pentru a scapa de aceste deseuri, ai nevoie de o companie de transport moloz.

Ce este molozul? Orice deseu reultat din urma renovarilor de acasa sau de pe santier. De obicei molozul nu este un deseu toxic care sa afecteze prin substante chimice viata celor din jur, insa legea spune ca orice santier de lucru trebuie curatat de moloz periodic. Deci, daca ai moloz in curte sau pe santierul de lucru, trebuie sa scapi mai repede de el. Din fericire exista companii specialializate care te pot scapa de molozul din curte sau de pe santier.

Care sunt preturile pentru indepartarea molozului de pe santier? In functie de firma pe care alegi sa o contactezi, preturile pot fi diferite. Exista companii care ridica molozul de la preturi pornind de la chiar 3-4 lei pe sacul de moloz.

Care sunt avantajele pe care le ai daca alegi sa contactezi o companie de transport moloz din orasul tau?

1.         Scapi usor de molozul care iti sta in cale. Daca ai mult de lucru si nu poti sa aduni tu molozul din curte si sa il pui in saci, angajatii firmei de transport moloz vor face asta in locul tau si scapi rapid de molozul din curtea ta. Iti poti face in continuare treaba in timp ce cei de la firma se ocupa de molozul care iti sta in cale.

2.         Iti faci curat in curte si ajuti la protejarea mediului inconjurator. Probabil acesta este cel mai mare avantaj pe care firmele de transport moloz il ofera atat tie cat si mediului. Sacii de moloz aruncati pe marginea drumului afecteaza mediul, deci daca alegi sa contactezi o firma de transport poti ajuta la protejarea mediului.

3.         Cheltui mai putin. Chiar daca pare un serviciu pentru care trebuie sa platesti mult, de fapt, serviciul de transport moloz este foarte accesibil. In plus, tu nu trebuie sa faci nimic, te poti ocupa de ceea ce ai de facut in timp ce molozul este pus in saci si transportat la centrul de depozitare. Tot ce trebuie sa faci este sa platesti.

Alege serviciul de transport moloz din orasul tau si scapa de molozul din curtea ta in cel mai scurt timp fara sa faci nimic.